Sizin gidip o adamı kaçırmanız gerek.
Kanyon görevinde sadie nın kelle avcılığı yaptığı kişi o kanyondaki yuvarlak yere geliyor. Siz tepeden aşağıya adamın yanına gidip kaçırıyosunuz. Kaçırırken de baya çatışma dönüyor gene. Bi yeri yanlış yapıyorsunuz muhtemelen.Hocam çevredeki tüm düşmanları öldürdüm. Adamı almam için gereken bir buton göremedim.
Kanyon görevinde sadienın kelle avcılığı yaptığı kişi o kanyondaki yuvarlak yere geliyor. Siz tepeden aşağıya adamın yanına gidip kaçırıyosunuz. Kaçırırken de bayağı çatışma dönüyor gene. Bir yeri yanlış yapıyorsunuz muhtemelen.
Şu del lobo görevi diyorsanız sadienin size birkaç seçenek sunması lazım.
Görevi yeniden başlstmayı deneyin. Nasıl hatırlamıyorum ama defteri kullanarak restart görev atılıyordu.Hocam o çatışma dönmüyor düşmanlar beni görmüyor bile yanlarına gittim ama tepkisizlerdi.
Görevi yeniden başlstmayı deneyin. Nasıl hatırlamıyorum ama defteri kullanarak restart görev atılıyordu.
Korsan mı oyun?Hocam herkesi öldürdüm ve ardından kendimi de yakarak öldürdüm retry checkpoint butonu bile çıkmıyor Black loading screen olarak kalıyor.
Korsan mı oyun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.