RDR2'de FPS düşmesi

Bunu açman gerek altındaki usageyide aç.

1747398845597.png

Anlamadım ama bu videoda adamın açtıklarını aç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IMG_20250516_154358.jpg

Anlamadım ama bu videoda adamın açtıklarını aç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
F

Sanırım macunu değiştirmem lazım fps sorunu bundan kaynaklı olabilir

Eki Görüntüle 2491887

Sanırım macunu değiştirmem lazım FPS sorunu bundan kaynaklı olabilir.

95 dereceye kadar clock düşürmemesi gerekiyor işlemcinin oyunu açtıktan sonra oynarken FPS'in düşmesi gerekiyor ısınma var ise. Direkt açtığında eskiden 100 şu an 50 ise başka bir sorun var ayarlarına bir bak belki değişmiştir.
Macun değiştirmeyi ve temizliği aksatma en azından yılda bir yap. Laptoplarda MUX switch falan vardı ben pek bilmiyorum laptop modelinde var ise onunla düzelebilir.

95 dereceye kadar clock düşürmemesi gerekiyor işlemcinin oyunu açtıktan sonra oynarken FPS'in düşmesi gerekiyor ısınma var ise. Direkt açtığında eskiden 100 şu an 50 ise başka bir sorun var ayarlarına bir bak belki değişmiştir.
Macun değiştirmeyi ve temizliği aksatma en azından yılda bir yap. Laptoplarda MUX switch falan vardı ben pek bilmiyorum laptop modelinde var ise onunla düzelebilir.
Yakın zamanda kaliteli bir macun alıp termal macunu yanileyecem o zaman FPS artar inşallah. Attığım fotoğrafta Cpu2 şuan 86, CPU 97 şuan normal değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı