RDR2 save dosyasını değiştikten sonra kaplamalar çok kötü görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10

synoMM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
RAM
16GB 3000MHZ
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
ASUS B350 M-A
İşlemci
Ryzen 3 2200G
RDR2'yi crackten oynuyordum oyunu %31e kadar getirdim sonrasında oyunu aldım ve crackteki save dosyamı orijinale attım. Şu an oyunda çimenler, ağaçlar ve atlar dışında her şey neredeyse çok kötü görünüyor. Ayarlarda FSR kapalı her şey orta ayarda ve böyle. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum çözümü nedir bunun?

1690796223275.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt save dosyana mı girdin, oyunu alır almaz? Oyun dosyalarını doğrula ve arkasına yeni oyun açıp çık gir yap. Ondan sonra kendi save dosyana gir.

Direkt save dosyana mı girdin, oyunu alır almaz? Oyun dosyalarını doğrula ve arkasına yeni oyun açıp çık gir yap. Ondan sonra kendi save dosyana gir.
İlk görevi yaptım, sonra önce direkt random isimli olan klasörü attım savei gördü ama böyleydi, sonra sadece autosave dosyalarını attım önceki profili değiştirmeden yine bir şey değişmemişti.

Save dosyası değil de tüm her şeyi aktarmış olabilir misiniz?
Belgeler>Rockstar Games>RDR2>settings klasörü içerisindeki her şeyi silip dener misiniz?
Sadece profiles klasörünün içindeki dosyalarda değişiklik yaptım. Tüm ayarları sıfırladım yine bir nebze iyi, eskisi gibi olmasa da oynanabilir düzeyde çok hissettirmiyor. Büyük ihtimal crackten oynadığım zamanda resolution scale ayarı gibi başka bir ayar açtım ama hatırlamıyorum, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı