RDR2 sıkıcı mı?

Eyvallah hocam sıkıntı yok her eleştiri değerlidir tabii. Benim açımdan zamanı yavaşlatıp adam vurması evet mantıklı bir olay oyun dizaynı bakımından hani daha iyisi de olabilirdi ama böyle olması beni bozmuyor. Sadece gerçekçilikten öven kısmı veya gerçekçiliğe uyduğunu düşünüyorsanız da ben düşünmüyorum. Benim için gerçekçilik, bu tarz bir karakter bile olsa o at üstünde çatışırken zorluğu hissetmekle olur. Arcade istesem daha farklı bir sürü alternatif de var. Bu biraz şeye benziyor, metro oynuyorsunuz ama Half-Life misali duvarlarda can basma üniteleri var yerden falan düşüyor. Biraz öyle geliyor bana. Saygı duyuyorum ama düşüncenize. İyi akşamlar.

Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?

İlk bölümler sarmıyor ama 2. bölümden sorma cok iyi.

Kral orada oyunun mekaniklerine gerçekçi demişim. Hareket etmek, koşmak, zıplamak veya silah sıkmak tarzı şeyler. Ne yapalım yani o zaman ölünce oyun bitsin. Senin dediğine bakarsak dünya üzerinde ki tüm oyunlar arcade.

Diyorum ki oyunda ki hantal hareketlerin sebebi mekaniklerin oturaklılığı ve animasyon zenginliği.

Zaten ilerleyen saatlerde bu ağırlığa alışıyor insan. Ha alışınca belki sever belki sevmez. Benim hoşuma gitmişti. Ve tavsiye mi verdim.

Şimdi daha atak ve fantastik oyunları seven insanlar sen veya diğer oyuncular olabilir doğal olarak bu oyuna büyük bir beklenti ile yaklaşıyorlar. Çünkü her yerde RDR2 dünyanın en iyi oyunudur lafı geçiyor. E RDR2 gibi ağır veya daha sonrasında açılan bir türde oyun olduğu içinde o insanlara sıkıcı geliyor. Gayet normal. O yüzden beklenti çok önemli. RDR2 yüz yıl öncesi Amerika'nın vahşi batısını dramatik ve kaotik bir şekilde anlatan, oynanış tarafında daha çok sinematik aksiyonu, ağır, gerçekçi animasyonları ve yaşayan dünyası, atmosferi ile öne çıkan bir yapım.

Sabredin dememin sebebi de bende bu oyunu ilk oynadığım da çok ağır gelmişti. Resmen oyunu açasım bile gelmemişti hani iade mi etsem falan diye düşünüyordum. Fakat sonra alışınca baya bir sardı ve sevdim.

Son düzenleme:
Oyunu bitirip 5 ay oyunun etkisinden çıkamadım. Oyunu bitireli şuan 1 sene oldu hayata bakışım çok değişti. Ölüm var, hiçbirşey için üzülmeye değmez. Oyunu oynarken fark etmiyorsun ama Arthur ile çok iyi bağ kuruyorsun, öldükten sonra noluyor oluyorsun. Şu zamana kadar oynadığım en kaliteli konulu oyundur. At ile biryerden biryere gitmekte zorlananlar kampta " Fast travel " i açtırıp hızlı Seyahat edebilir. Oynamayıp oyunu bilmeyen çok şey kaçırır ( naçizane fikrimdir yaş 35 )

Sıkıcı bulmalarının sebebi oyun biraz ağır yani yavaş. Baştaki karlı bölüm biraz sıkıcı ondan sonrası içine çekiyor oyun.

Teknik anlamda mükemmel ötesi oyun ama ben oyunlarda kovboy temasını çok sevmediğim için beni çok sarmamıştı daha oyunun%15 inde falan bırakmıştım tekrar dönmek istedim ama hala başlayamadım. Sebebi oyunun kötü olması değil geçtiği tema beni sarmadı. Çoğu insana göre dünyanın en iyi oyunu RDR2

Başlarda sıkıcı gelecek. Sonralarda oyun inanılmaz zevk verir baya bi aksiyon yaşarsın.

Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?
Mesela ben her gün 1.5 saat falan oynayarak bazı günler oynamadığım oldu 45 günde falan bitirdim ve benim için bir hayat simülasyonu gibi olmuştu o kadar gerçekçi ki. Sıkıldığınız zamanlar illaki olur ama bir sonraki gün oraları geçtiğiniz zaman o sıkıntı yerini zevke bırakıyor.

Boş bir konu olmuş açıkçası. "çayın tadı güzel midir" demek gibi bir konu bu. Birisine çok zevkli gelir birisine aşırı kötü gelir sana nasıl hissettireceğini nereden bilelim?

Seninki de boş bir yorum olmuş, ben insanlara bu oyun beni sıkar mı demedim, onların fikirlerini sordum. Onlarda sağ olsunlar söylediler ve işime de yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…