RDR2 sıkıcı mı?

Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?
Ana hikayede uzun uzun at sürmeli yerler bana göre sıkıcıydı. Sinematik yap konuşmaları okuya okuya ilerleyelim işte.

Arkadaşlar RDR2 sıkıcı mı? Bazıları çok sıkıcı sildim diyor, bazıları çok seviyorum diyor; anlatabilir misiniz?
Bir japon atasözü der ki denizden babam bile çıksa yerim, ben de rockstardan çöp çıksa oynarım. Gelmiş geçmiş en büyük oyun firması istisnalar hariç her yeni oyunlarında sektör başkalaşım geçiriyor. Rdr2 de onlardan biri. Sıkıcı değil kesinlikle. Adamlar sonuçta hikayeli oyun yapıyor biraz sabır göstermek gerekir sıkabileceği yerlerde. Millet reels kaydırmaktan shorts kaydırmaktan 15 saniyeyi geçen herşeyde sıkılıyor zaten takma kafana.

Ben normalde eski dönemlerde geçen oyunları sevmezdim hep önyargılıydım tarz olarak. Günümüzde ve gelecekte geçen oyunları daha çok seviyordum GTA serisi gibi teknoloji seviyorum kısaca. Bu eski dönemlerde geçen oyunları denemeye Assassin's Creed 2'den başladım herkes çok övüyor diye. Hayran kaldım resmen. Ondan sonra AC serisini ful bitirdim. Mafia serisini bitirdim. Ve geldim RDR2'ye yine herkes çok övüyordu. Aldım girdim ve her şey çok güzeldi. Kontroller hariç. Aynı Assassin's Creed 2'de olduğu gibi bir süre kontrollere alışamadım. Üstüme ödül konmuş ödül avcıları sürekli gelip gelip öldürüyolar alıyorlar paramı sinirden ağlıyacaktım neredeyse. Ama alıştıktan sonra oyun o kadar güzel olduki bitmesin istedim sürekli gezdim görevleri arada bir yaptım. Bittikten sonra bir boşluk hissettim. Keşke unutup baştan başlasam.

Oyunda çok diyalog olması neyse de türkçe altyazı bile olmaması olanların da sorunlu olması can sıkıcı. Yoksa oyun güzel mi güzel başyapıt mı evet öyle.

Sırf bu türkçeden dolayı en iyi oyun bana göre uncharted legacy of thieves.dir. Hem aksiyon hem bulmaca hem de türkçe dublaj. Çoğu oyun altyazı bile koymazken adamlar dublaj yapmış.

Brainrot seviyene bağlı diyebilirim, bir hikayeyi altta koşan subway surfers olmadan dinleyebilecek dikkate ve sabıra sahipsen çok güzel bir oyun.

Benim düşüncem şu, ben tam bir hikaye oyuncusuyum ve oynadığım online oyun bile yok. Herkeste bir rdr2'nin hikayesini abartma durumu var. Bu sebeple bende rdr 2 den en azından Sony seviyesinde bir hikaye beklediğim için hayal kırıklığına uğradım.
Gördüğüm hikaye sunumuna en çok önem veren ve en sinematik oyunlardan biri, ama senaryo ve hikaye klasik rockstar, her ne kadar ortada bazı yerler ve sonuyla bizi tutsa da, oyunun hikayesi sıkıcı ve zaten hiçbir zaman Rockstarın olayı hikaye değildi.
Ben oyunu buna rağmen 160 saat oynadım. Çünkü oyun oynatıyor kendini, ama yanlış beklentiye girme, oyunun başı çizgisel gibi bir hikaye ile gitse de ileride oyunun senaryosu ard arda sıralanmış ve birbiriyle pek bir bağlantısı olmayan ancak açıkdünyanın tadına varabilmek ve oyunun bütün mekaniklerini kullanabilmeniz için yer verilmiş ve ana hikayeye pek bir alakası olmayan tonla içerikten ibaret oluyor.
Ben oyunu beğendim ve 160 saat oynadım, ama hikaye iyi değil, beklentini yükseltme, hayal kırıklığına uğrarsın.

Benimde anlamadığım şey insanların gereksiz savunması oyunu. Çoğu hikayeli AAA oyunu oynamış biri olarak Rdr 2 güzel oyun olsa da maalesef sıkıcı bir oyun. Bazıları demiş ki yazı okumayı sevmeyenler vs sıkıcı diyor. Alakası yok, oyunun hikaye animasyonları çok iyi fakat hikaye sunumu, biriyle at sür ve geri dön üzerine kurulu olduğu için kendini aşırı tekrar ediyor. Şuan oyunun yarisindayim ve büyük ihtimalle oyunu bitirdikten sonra da oynarım çünkü oyun açık dünyası ve oynanışı başyapıt. Ama sorunuza bakacak olursak oyun genel anlamda sıkıcı. Sıkıcı demeyi millet küfür gibi algılıyor nedense.

İlk başta sıkıcı diye bende bırakmıştım. Şu anda mafia 3'ü oynuyorum eğer CoD'a başlamazsam RDR'ye başlayabilirim.

Mükemmel bir oyun olmasına rağmen sıkıcı gelebilecek yönleri bence kesinlikle var. Fakat asla oynamamazlık yapmayın, en az 4-5 saat şans verin. Çok büyük ihtimal saracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…