RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Oyun sürümü 1491 birçok TR yaması var galiba hangisi uygun olur bilemedim.
Konudaki videodaki linkten indirebilirsiniz.Linkler ölü.
O zamanda İngilizce geliştirmek uğruna oyundan hiç bir şey anlayamamış oluyor. En azından ilk sefer oynanırken yamayla oynanması gerektiğini düşünüyorum.Neden yama kullanmak istiyorsunuz oyunu orijinal oynayıp hem ingilizceniz geliştirmek hem de virüs girmiş derdi olmadan oynarsin ben GTA 5 mortal11 gibi oyunlara hiçbir oyuna yama yüklemem.
Konudaki videodaki linkten indirebilirsiniz.
O zamanda İngilizce geliştirmek uğruna oyundan hiçbir şey anlayamamış oluyor. En azından ilk sefer oynanırken yamayla oynanması gerektiğini düşünüyorum.
Dediğimle alakası yok. Ben İngilizce oynanmamalı demedim. Böyle büyük yapımlarda en azından ilk seferinde oyunu anlayarak bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Dostum hiç kimse durduk yere İngilizce ogrenemez öyle oynaya oynaya ingilizcem az çok var.
Neden yama kullanmak istiyorsunuz oyunu orijinal oynayıp hem ingilizceniz geliştirmek hem de virüs girmiş derdi olmadan oynarsin ben GTA 5 mortal11 gibi oyunlara hiçbir oyuna yama yüklemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.