- Makaleler
- 13
Hocam indirimlerde herkese veriyor zaten. Hatta ilkbaharda indirim olacak diye biliyorum.Hocam kuponum yok maalesef.
Hocam indirimlerde herkese veriyor zaten. Hatta ilkbaharda indirim olacak diye biliyorum.Hocam kuponum yok maalesef.
Bu bilgiye nereden ulaştınız? Red Dead Redemption 2'yi indirimli almak için Red Dead Online almıştım. Red Dead Online'da 6 saat oynadıktan sonra Red Dead Redemption 2'yi oyun üzerinden alınca kütüphaneye eklenmediğini öğrendim.2021 bitene kadar yani sonlarına doğru 150TL'ye kadar düşecektir.
Durum böyle. Bekleyip al.Bu bilgiye nereden ulaştınız? Red Dead Redemption 2'yi indirimli almak için Red Dead Online almıştım. Red Dead Online'da 6 saat oynadıktan sonra Red Dead Redemption 2'yi oyun üzerinden alınca kütüphaneye eklenmediğini öğrendim.
Oyunları platin yapmak ve kütüphane koleksiyonu yapmak gibi bir takıntım var. Keşke üzerine 20 TL daha koyup Red Dead Redemption 2 alsaydım diye düşünüyordum.
Eğer durum böyleyse yıl sonuna kadar bekleyip Red Dead Online üzerinden 140 TL'ye almak yerine Steam'den 150 TL'ye alayım.
200 TL vermek istemiyorsa bekleyebilir, herkesi kendin gibi düşünme canım kardeşim.
10 Ay mı? Black Friday 25-26 Kasım tarihinde.10 ay mı beklesin?
Epic gerçekten sıkıntılı ya, bedava oyun vermese, yüzüne bakan olmaz bence.Epic'ten aldığına değmez bence. İndirmek ayrı dert, Epic'in kendisi ayrı dert. Steam'den 200 TL'ye değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.