RDR2 Türkçe yama nasıl kurulur?

Oyunun en başta aşağıda yükleme yaptığı yerin sonuna gelince kapanıyor.
Evet hocam, söylediğiniz problemin aynısını ben de yaşadım. Açılışta aşağıdaki beyaz renkte dolan yer en sona doğru geldiğinde oyun kapanıyordu. Sonradan yama dosyalarını eksik attığımı fark edip düzelttim ve problem çözülmüştü. Siz de nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilmiyorum, maalesef.

Dosyalar mı bozuk diyeceğim fakat neredeyse 1 senedir bu yamayı kullanıyorum. Hatta yaklaşık 2 hafta önce bilgisayara format attım. Tekrar sıfırdan oyunu ve yamayı kurulum yapmıştım, yine bir problemle karşılaşmadım

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Akşamdan beri mesajlar yazıyorsunuz, çözüm bulmaya çalışıyorsunuz sizi uğraştırdım kusura bakmayın.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Akşamdan beri mesajlar yazıyorsunuz, çözüm bulmaya çalışıyorsunuz sizi uğraştırdım kusura bakmayın.
Ne demek hocam kusurluk bir durum yok, burada herkes birbirine yardımcı olmaya veya varsa problemini çözmeye çalışıyor. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz çünkü oyun çok sağlam. Türkçe olarak ayrı bir güzel hikaye açısından.

Sorunu biz çözemedik fakat. Oyuna Türkçe yama yaptığınız zaman kapanmasıyla ile ilgili yeni bir konu açarsanız, orada forumda ki arkadaşlar ile belki bir çözüm de bulabilirsiniz.

Sormayı unuttum, diğer paylaşılan yamada da mı oyundan atma problemi yaşadınız ?

Bir kaç çözüm buldum bir deneyin isterseniz, olmazsa tekrar dönüş yapın çözmeye çalışalım hocam. Yeni konu açarsanız bununla ilgili, buraya link bırakırsanız orada da yardımcı olmaya çalışırım.

1.

2.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda özellikle 2. metot işe yarıyor demiş yorumdakiler.

Son düzenleme:
Hocam günaydınlar, bir discord sunucusundan yamayı kurdum. Ama Türkçe karakterler kutucuk halinde gözüküyor. Bence çok büyük bir sorun değil ama kolay bir şekilde düzeltmenin yolu var mıdır?

Merhaba hocam. Önceden bir kaç çözüm bulmuştum bununla ilgili, alıntılıyı paylaşıyorum.

1.
Scripthook dosyasını sildim kare sorunu gitti hocam teşekkürler.

2.
Bu yama ile font sorunu yaşayanlar için çözüm buldum.

Altyazılar için oyun içindeki ayarlarda iki seçenek var.
Subtitles
Subtitles Speaker Name

Eğer oyuna girerken konuşanın ismini gösteren "subtitles speaker name" ayarı açıksa türkçe font sorunu oluyor. Kapatıp oyuna tekrar girdikten sonra açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı