Sonradan ekleme yapmıştım hocam görmemiş olabilirsiniz diye tekrar yazayım dedim. Fontmap ismi.Deneyeceğim.
Yamalar olmadan oyuna giriyor.
Commonx dosyasının içerisinde ki dosya da edge hocam bende, onu da bir kontrol edin isterseniz.
Sonradan ekleme yapmıştım hocam görmemiş olabilirsiniz diye tekrar yazayım dedim. Fontmap ismi.Deneyeceğim.
Yamalar olmadan oyuna giriyor.
Commonx dosyasının içerisinde ki dosya da edge hocam bende, onu da bir kontrol edin isterseniz.
Evet, o bende de edge, ama yine çalışmadı.Sonradan ekleme yapmıştım hocam görmemiş olabilirsiniz diye tekrar yazayım dedim. Fontmap ismi.
Evet hocam, söylediğiniz problemin aynısını ben de yaşadım. Açılışta aşağıdaki beyaz renkte dolan yer en sona doğru geldiğinde oyun kapanıyordu. Sonradan yama dosyalarını eksik attığımı fark edip düzelttim ve problem çözülmüştü. Siz de nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilmiyorum, maalesef.Oyunun en başta aşağıda yükleme yaptığı yerin sonuna gelince kapanıyor.
Ne demek hocam kusurluk bir durum yok, burada herkes birbirine yardımcı olmaya veya varsa problemini çözmeye çalışıyor. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz çünkü oyun çok sağlam. Türkçe olarak ayrı bir güzel hikaye açısından.Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Akşamdan beri mesajlar yazıyorsunuz, çözüm bulmaya çalışıyorsunuz sizi uğraştırdım kusura bakmayın.
O yamada oyun hiç açılmamıştı.Sormayı unuttum, diğer paylaşılan yamada da mı oyundan atma problemi yaşadınız ?
Scripthook dosyasını sildim kare sorunu gitti hocam teşekkürler.
Bu yama ile font sorunu yaşayanlar için çözüm buldum.
Altyazılar için oyun içindeki ayarlarda iki seçenek var.
Subtitles
Subtitles Speaker Name
Eğer oyuna girerken konuşanın ismini gösteren "subtitles speaker name" ayarı açıksa türkçe font sorunu oluyor. Kapatıp oyuna tekrar girdikten sonra açabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.