Sürekli Türkçe yamalar bozuluyor, fixleniyor. Yeni çıkan sorunsuz bir yama varsa link atabilir misiniz?
Hocam forumdaki yamalar anonymous çevirinin galiba. El ile çevirilmiş. Bazıları rockstar projeyi iptal ettirince makine çeviri diye bir gruba verdiler diyordu.Oyunu 4 kere bitirdim çıkan yamalar da leş gibi Anonymous çeviri güzel bir yama çıkarsa keşke.
Çok iyi çeviri bu arada popüler konudaki yama. Onunla bitirdim ben.Oyunu 4 kere bitirdim çıkan yamalar da iyi değil bence Anonymous çeviri güzel bir yama çıkarsa keşke.
Denedin mi?RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Denedim fakat kurarken RDR2'nin kurulu olduğu dosyayı seçtiğimde şöyle bir hata alıyorum.Eki Görüntüle 1470724
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.