RDR2 Türkçe yama var mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, bugün Steam bakayım dedim ve RDR2 149₺ civarındaydı bende hemen aldım. Ancak Türkçe yama bulamadım, Technopat'ta gezerken bir arkadaş RDR2 de yaşadığı sorunu belirtmiş ve baktığımda Türkçeydi oyunu. Bildiğiniz virüssüz temiz bir Türkçe yama var mı? Oyunu bitirip yamayı sileceğim hiç Online girmeyeceğim yama yüklü olduğu sürece sorun yaratır mı?

Onu bilmiyorum ama yama dosyalarının hepsini tamamen kaldırırp Steam veya Epic'den dosya doğrulama yapmanızı öneririm.
tamamdır teşekkür ederim hocam, son bir sorum daha olacak. ben biraz ilerledim oyunda 1-1.3 saat kadar ilerledim, ben save dosyamı alabiliyor muyum ? herhangi bir sorunla karşılaşırsam gitmesin boşa diye.

Onu bilmiyorum ama yama dosyalarının hepsini tamamen kaldırırp Steam veya Epic'den dosya doğrulama yapmanızı öneririm.
hocam indirdim dosyayı ama .exe dosyası açıldı videoda anlatıldığı gibi bir dosya yoktu. Next>Next diyerek ilerledim ve kurdum oyuna girdiğimde oyun hala ingilizceydi.
burayı seçtim ama buraya da kuramıyorum dosya adı geçersiz hatası veriyor.
1659541945125.png

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim hocam, son bir sorum daha olacak. Ben biraz ilerledim oyunda 1-1.3 saat kadar ilerledim, ben Save dosyamı alabiliyor muyum? Herhangi bir sorunla karşılaşırsam gitmesin boşa diye.

Hocam indirdim dosyayı ama .exe dosyası açıldı videoda anlatıldığı gibi bir dosya yoktu. Next>next diyerek ilerledim ve kurdum oyuna girdiğimde oyun hala ingilizceydi.
Burayı seçtim ama buraya da kuramıyorum dosya adı geçersiz hatası veriyor.
Eki Görüntüle 1473339

Masaüstüne çevirinin programı gelmesi lazım o programı açıp yamayı başlat deyin.

Masaüstüne çevirinin programı gelmesi lazım o programı açıp yamayı başlat deyin.
hocam %temp içine kurdu ilk başta, sonra rdr2 ye kurmaya çalıştığımda da hata veriyor geçersiz dosya diye. çeviri programı vs yok masaüstünde.

/. şeklinde yapıyormuş uygulama o noktayı sildim oyun dosyasına kurdu, şimdi çalıştırmayı deniyorum. şimdi de bu ekranda kaldı
1659542375013.png

Hocam %temp içine kurdu ilk başta, sonra RDR2'ye kurmaya çalıştığımda da hata veriyor geçersiz dosya diye. Çeviri programı vs yok masaüstünde.

/. Şeklinde yapıyormuş uygulama o noktayı sildim oyun dosyasına kurdu, şimdi çalıştırmayı deniyorum. Şimdi de bu ekranda kaldı.
Eki Görüntüle 1473347

Font Fix'e mi bastınız?

Evet hocam font fix bastım girmedi, diğerine bastım yama aktif dedi. Kendim girdim oyuna yama vardı ama ı-i vs kare şeklinde.

Evet orayı düzeltmek için şu konuya bakın.

Eğer yapamazsanız beni etiketleyin.

Peki hocam Online girmek istediğimde ben bu yamayı tamamen nasıl silebilirim bilgisayarımdan hiç kalıntı bırakmayacak şekilde, var mı bir yönte mi?

Yamanın ayarlarında Türkçe yamayı kapat özelliği var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı