Dostlar selam, bugün Steam bakayım dedim ve RDR2 149₺ civarındaydı bende hemen aldım. Ancak Türkçe yama bulamadım, Technopat'ta gezerken bir arkadaş RDR2 de yaşadığı sorunu belirtmiş ve baktığımda Türkçeydi oyunu. Bildiğiniz virüssüz temiz bir Türkçe yama var mı? Oyunu bitirip yamayı sileceğim hiç Online girmeyeceğim yama yüklü olduğu sürece sorun yaratır mı?
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...
hocam şimdi ne yapacağım tam anlamadım, bu yeni dosyayı içine atacağım sonrasında ilk indirdiğim yamayı kapatacak mıyım? peki neden en başta bu yamayı indirdik ki o zaman?
Hocam şimdi ne yapacağım tam anlamadım, bu yeni dosyayı içine atacağım sonrasında ilk indirdiğim yamayı kapatacak mıyım? Peki neden en başta bu yamayı indirdik ki o zaman?
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...
Yapacağınız şey eski yamanın uygulamasına girip yamayı kapat diyecektiniz sonra o uygulamayı silecektiniz sadece eski yama dosyaları kalacaktı sonra verdiğim konudaki linkten yeni yamayı kurup oynayacaktınız ben öyle yaptım çalıştı sadece eski yamanın uygulamasını kaldırın ve üstüne yeni yamayı kurun font fix için gerekli o dosyalar her oyuna giriş yaparken yama uygulamasınıda açmanıza gerek kalmayacak.
Yapacağınız şey eski yamanın uygulamasına girip yamayı kapat diyecektiniz sonra o uygulamayı silecektiniz sadece eski yama dosyaları kalacaktı sonra verdiğim konudaki linkten yeni yamayı kurup oynayacaktınız ben öyle yaptım çalıştı sadece eski yamanın uygulamasını kaldırın ve üstüne yeni yamayı kurun font fix için gerekli o dosyalar her oyuna giriş yaparken yama uygulamasınıda açmanıza gerek kalmayacak.
Font fix çalışmıyor ekrana RDR2 resimi geliyor ve donuyor.
Font fix çalışmıyor ekrana RDR2 resimi geliyor ve donuyor.