Yani ben hikayesini biliyordum, bozuk cümleleri de kafamda mantıklı hale getirerek denemiştim. Dediğim gibi ingilizceden devam etmenizi tavsiye ederim.Türkçe yamayı yükledim şöyle bir 1 saat kadar falan oynadım ardından sildim yama çok kötü yapılmış.
Oynarken Türkçeyi unuttum.
Buradaki yamadan bahsediyorum bu arada.
![]()
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum
Red Dead Redemption 2 için Türkçe yama yayınlandı! OpenAI GPT-3 çeviri teknolojisiyle %99 Türkçe çeviri sunan yamayla oyunu kendi dilinde oynayabilir, Vahşi Batı'nın destansı dünyasına Türkçe olarak adım atabilirsin.forum.donanimhaber.com
Türkçe yamayı yükledim şöyle bir 1 saat kadar falan oynadım ardından sildim yama çok kötü yapılmış.
Oynarken Türkçeyi unuttum.
Buradaki yamadan bahsediyorum bu arada.
![]()
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum
Red Dead Redemption 2 için Türkçe yama yayınlandı! OpenAI GPT-3 çeviri teknolojisiyle %99 Türkçe çeviri sunan yamayla oyunu kendi dilinde oynayabilir, Vahşi Batı'nın destansı dünyasına Türkçe olarak adım atabilirsin.forum.donanimhaber.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.