RDR2 Türkçe yamanın VirusTotal testi nasıl?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Forumdaki bir RDR2 Türkçe yamasını indirdim. Şu an VirusTotal'de taratıyorum. Ve sonuçlar aşağıdaki gibi. Yorumlarsanız çok sevinirim.
VirusTotal (1/70)
VirusTotal (0/60)
(0/70)
VirusTotal (0/69)
VirusTotal (1/70) --Bunda Trojan yazıyor ama VirusTotal'den pek anlamıyorum.
VirusTotal (0/60)

Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
@fermaNga

Son düzenleme:
Yani güvenilir değil mi?

Bu yamayı nereden indirdiniz. Abim arkadaşının attığı bir exe dosyası indirmişti ve buraya tarattığımda hiçbir şey gözükmüyordu Kaspersky kullanıyordum ona da tarattım ama bir sıkıntı çıkmadı açtım ve bir anda Valorant skin changerlar açıldı ve Riot Games hesabıma girmeye çalıştı ama Kaspersky hemen engelledi ondan dolayı buraya çok güvenmiyorum aynı Exe'yi bu videodaki Pestudio'ya tarattığım zaman içindeki her şeyi bana söylemişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosyalar temiz. O 1-2 tane pozitif sonuç çıkanlar false-possitive sonuç. Ancak yama benim size az önceki bir konuda attığım yamadan iyi mi bilmiyorum. Yani benim attığım yama bu forum üzerinde en çok bilinen ve en güvenilir yama. Bir sürü kişi kullanıyor.

Bu yamayı nereden indirdiniz. Abim arkadaşının attığı bir exe dosyası indirmişti ve buraya tarattığımda hiçbir şey gözükmüyordu Kaspersky kullanıyordum ona da tarattım ama bir sıkıntı çıkmadı açtım ve bir anda Valorant skin changerlar açıldı ve Riot Games hesabıma girmeye çalıştı ama Kaspersky hemen engelledi ondan dolayı buraya çok güvenmiyorum aynı Exe'yi bu videodaki Pestudio'ya tarattığım zaman içindeki her şeyi bana söylemişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Exe değil bu. Sadece dosyalar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı