RDR2 ücretsiz Steam Key var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen az önce DC'sini paylaşmıştı. Şimdi sağolun yazmış.
Ozaman kurgu metre olarak bu kurguya puanım 10 üzerinden 2. Biraz daha geliştirilmeli.

İnsanları salak yerine koyan birinin akıllı olmasını beklerdim
Yoksa çok komik 6 ay gece gündüz demeden aramış gibi cümleler ortaya çıkıyor.
Ama veremem ben RDR2'ye o kadar.

Hocam ben DE yazsanız mantıklı olurdu baştan belli etmiş keşke güzel okusaymışız.

Hocam arkadaş size cevap vermek için birkaç ay araştırıp gelecek bekleyin.
Ahahahhaha evet çok güldük buna da. Ben şimdi parayı buldum zaten. Arkadaşımın (Kuzenim) in hesabına aldık şimdi önce o bitirecek sonra ben hadi görüşürüz.

Aynen az önce DC'sini paylaşmıştı. Şimdi sağolun yazmış.
Ozaman kurgu metre olarak bu kurguya puanım 10 üzerinden 2. Biraz daha geliştirilmeli.
Bana dediki bir arkadaş ``durumunuz varsa arkadaşınıza siz alın`` bende dedim ki alamam çünkü tek başıma 300 TL veremem. Ama şimdi 150-150 bölüştük.

Arkadaşlar tutturdunuz "arkadaşın değil de o sensin" demeye. Soru amaçlı konu açmış ve cevap istiyor. Cevabı basit "Hayır"

Gıbır net diye bir şey vardı beleş Steam oyunu veriyordu 1 2 haftaya RDR 2 gelecekti ona bak.
al linki 1-2 haftaya RDR 2 gelir

Arkadaşlar tutturdunuz "arkadaşın değil de o sensin" demeye. Soru amaçlı konu açmış ve cevap istiyor. Cevabı basit "Hayır"
Evet. Sabahtan beri teşekkür edip konuyu kapatmaya çalışsam da arkadaşlar kendini dedektif sanıp boş yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…