RDR2 ücretsiz Steam Key var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etik değil doğru ama parası yoksa korsan alsın bırak virüs korkusu varsa crack işlerinden anlayan birine bırakın size oyunun crack halini bulur güvenli biryerden.
 
%1 bile olsa yüksek bir oran. Hırsızlık söz konusu sonuçta. Kimse 200 TL'yi kolay kazanmıyor. Aylarca o parayı biriktirip oyun alanlar var. O insanlardan oyun almanın destek olmaktan farkı yok. Biraz empati yapıp, işin ahiret tarafını da düşünmek lazım.

Ben Cyberpunk 2077 hesabı almıştım aile modundaydı hesabın şifresini ve aile görünüm pin kodunu kırdım hesabın bilgilerine ulaştım cidden adam kendisi almıştı ondan öyle dedim ben.
 
Merhabalar oncelikle arkadasinizin durumunu anliyorum ne yazikki bosuna aramasin ucretsiz key diye birsey bu oyun icin mumkun degil calisan bir key bulsa bile biri satin almis olacaktir. Neyse su anda herhangi bir yerde indirimde olmadigindan ve fazla param olmadigindan hediye kismini gecelim yinede kabul ederse belki hesabimi paylasabilirim
 
Hocam RDR2 dileniyor suçu da olmayan arkadaşına, sonradan kuzenine dönüşen kişiye atıyorsunuz. 6 ay kim arasın ki bir oyunu? Bir de kim "Korsan indirme, virüs girer." uyarısını dikkate alır ki? Şu Türkler kadar beleşçisini görmedim. Yalana bak. Korsan indirmeyeceksen, para da vermeyeceksen bir zahmet de oynama.
 
30 yaşında adamsın. Arkadaşının PC'sine virüs bulaşmasını istemeyecek kadar seviyorsan ateşle 300 lira al çocuğa bir oyun.
 
Merhaba öncelikle. Benim bir arkadaşım var, kendisi çok RDR2 oynamak istiyor. Ama alacak parası yok. Korsan indirecekti indirtmedim. İzin vermedim ona. Yazık şimdi virüs falan bulaştırır diye, hem de emek hırsızlığı olduğu için. Şimdi kendileri sabah akşam internette ücretsiz RDR2 Steam Key arıyor. Adam bilmem kaç kere denedi de bulamadı, vazgeç sonra alırsın diyorum. Bana aynen dediği şöyle: "Sen bilmiyorsun, bak göreceksin. Bir gün bulacağım. Eğer bulamazsam da biri bana hediye edecek." aynen böyle diyor. Benim anlamadığım, bulamayacak tamam da kim buna RDR2 Steam Key hediye edecek ki?

Size sorum şu, böyle internette bulabilir mi? Buna böyle verecek biri çıkar mı sizce? Ve cidden çocuk haklı mı yani internette gerçekten var mı? Bir aydınlatırsanız sevinirim anlam veremiyorum çünkü artık.
O kadar çok istiyorsa Gamesatış gibi yerlerden 10 15 TL'ye ortak steam hesabı alıp RDR2'nin hikaye modunu oynayabilir.
 
Yani şimdi sen diyorsun ki RDR 2'yi doğru düzgün çalıştıracak sistemi olan "arkadaşın" oyunu satın alacak durumu yok.
Öyle mi?

Keşke burada küfür serbest olsaydı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı