RDR2 ücretsiz Steam Key var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Instagram'da 25 TL satıyorlar hesap internetten ücretsiz Key bulması imkansız denecek kadar az isterseniz Instagram sayfasını söyleyebilirim.
 
Ücretli olan bir oyunu kim ücretsiz verir ki?
Bence imkansınz ama eğer çok istiyorsa para biriktirebilirsiniz.
Sonrada oyunu indirimdeyken alın böylece oyunu en düşük fiyatta alırsınız.
 
Korsan indirmesine izin mi vermedin? Bilgisayar onun değil mi istediğini yapar.

Virüs bulaşır dedim. Ki bulaşır.

Asıl soru arkadaşı nasıl "korsan indirme" kelimesini ciddiye aldı. Dilencilik konusu gibi geldi.

Virüs bulaşır diye indirtmedim oraya da yazdım iyi oku.

Bunu isteyen senmişsinde arkadaşına itiyormuş gibisin sanki :D ben değil ya bir arkadaş merak ediyor :D

Hayır tabii inanmayabilirsiniz. Ama öyle bir şey yok. Sadece kendisi biraz neyse.


Tabii tabii öyle öyle.

Çok belli hocam zaten.

Aynen aynen.

Hocam yani sonuç olarak biri arkadaşının "la olm indirme virüs bulaşır bak" lafını ciddiye alır ki? Ayrıca niye 6 ay arasın. Bari babayiğit isen açık açık söyle "bana RDR 2 verin" diye.

Neden almasın? Onun GTX 1660 Super'li PC'si var. Abisi hediye aldı çocuğa şimdi corona var adam virüs bulaştırsa içindeki her şey gidecek. Oyunlar, resimler vs.

Konu sahibi bayağı bayağı dilencilik yapıyor. 6-7 ay kimse bir oyun için uğraşmaz, klasik Türk insani işte belesciligi çok seviyor.

Aynen öyle. Ne kadar beleşçi bir toplumu değil mi? Gelip burada RDR2 istiyoruz vay be.

Hocam RDR2 dileniyor suçu da olmayan arkadaşına, sonradan kuzenine dönüşen kişiye atıyorsunuz. 6 ay kim arasın ki bir oyunu? Bir de kim "korsan indirme, virüs girer." uyarısını dikkate alır ki? Şu türkler kadar beleşçisini görmedim. Yalana bak. Korsan indirmeyeceksen, para da vermeyeceksen bir zahmet de oynama.

Tamam.

30 yaşında adamsın. Arkadaşının PC'sine virüs bulaşmasını istemeyecek kadar seviyorsan ateşle 300 lira al çocuğa bir oyun.

Tamam.

RDR2 oynayabileceği sistemi var ama RDR2 alacak parası yok. Buna inanalım mı sahiden?

Lütfen inanma.

Yani şimdi sen diyorsun ki RDR 2'yi doğru düzgün çalıştıracak sistemi olan "arkadaşın" oyunu satın alacak durumu yok.
Öyle mi?

Keşke burada küfür serbest olsaydı.

Keşke.
 
Merhaba öncelikle. Benim bir arkadaşım var, kendisi çok RDR2 oynamak istiyor. Ama alacak parası yok. Korsan indirecekti indirtmedim. İzin vermedim ona. Yazık şimdi virüs falan bulaştırır diye, hem de emek hırsızlığı olduğu için. Şimdi kendileri sabah akşam internette ücretsiz RDR2 Steam Key arıyor. Adam bilmem kaç kere denedi de bulamadı, vazgeç sonra alırsın diyorum. Bana aynen dediği şöyle: "sen bilmiyorsun, bak göreceksin. Bir gün bulacağım. Eğer bulamazsam da biri bana hediye edecek." aynen böyle diyor. Benim anlamadığım, bulamayacak tamam da kim buna RDR2 Steam Key hediye edecek ki?

Size sorum şu, böyle internette bulabilir mi? Buna böyle verecek biri çıkar mı sizce? Ve cidden çocuk haklı mı yani internette gerçekten var mı? Bir aydınlatırsanız sevinirim anlam veremiyorum çünkü artık.

Ben geçen gamehag.com diye bir site bulmuşum oyun oynayıp ( mobil oyun) puan kazanıp o puanlarla oyun anahtarı alabiliyordun. (ayrıca Robux, Steam cüzdan kodu falanda alabiyorsun) ancak sorun şu ki ne kadar güvenilir bilmiyorum.
 
Ben açıkçası çok fazla kullandım bu uygulamayı düzenli bir şekilde Windows Defender taramasını da yapıyorum bilgisayarım taş gibi.
Tamam sağol.
Ben geçen gamehag.com diye bir site bulmuşum oyun oynayıp ( mobil oyun) puan kazanıp o puanlarla oyun anahtarı alabiliyordun. (ayrıca Robux, Steam cüzdan kodu falanda alabiyorsun) ancak sorun şu ki ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Tamam zaten daha gerek kalmadı.
Boş kavga çıkarmak isteyen arkadaşlar varmı bilmiyorum. Ama yardım edenlere teşekkür ederim. Konu kapanabilir daha kavga çıkarmaya çalışan arkadaşlara cevap vermeyeceğim ne yaparlarsa yapsınlar. Konu kapanmıştır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı