caganaydogmus34
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. RDR2 satın aldım, ancak Ultimate Edition'da indirimde. Acaba RDR2 iade edip RDR2 Ultimate alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Ve almaya değer mi?
Sıkıntı çıkmaz da bence değmez.Arkadaşlar merhaba. RDR2 satın aldım, ancak Ultimate Edition'da indirimde. Acaba RDR2 iade edip RDR2 Ultimate alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Ve almaya değer mi?
Klasik rdr yeterli olur.Arkadaşlar merhaba. RDR2 satın aldım, ancak Ultimate Edition'da indirimde. Acaba RDR2 iade edip RDR2 Ultimate alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Ve almaya değer mi?
Arkadaşlar merhaba. RDR2 satın aldım, ancak Ultimate Edition'da indirimde. Acaba RDR2 iade edip RDR2 Ultimate alsam sıkıntı vs. çıkar mı? Ve almaya değer mi?
Hikaye modunda 1 görev dışında hiçbir işe yaramıyor diye biliyorum.
Hangi görev bende ULTIMATE vardı oynadımmı acaba?Hikaye modunda 1 görev dışında hiç bir işe yaramıyor diye biliyorum.
Hangi görev bende Ultimate vardı oynadımmı acaba?
Onlineda at verdi bir tane birde kamp başka birşey hatırlamıyorum gereksiz açıkçası.Hocan bir etkisi yok Ultimate'in.
Online'da at verdi bir tane bir de kamp başka bir şey hatırlamıyorum gereksiz açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.