RDR2 veya Days Gone en ucuz nereden alınır?

Hocam kesinlikle RDR 2 alın insanların %90’ından fazlası RDR 2 der. Şahsen ben Days gone’ı daha keyifli buluyordum çünkü RDR 2’nin başları aşırı yavaştı o yüzden sıkılmıştım ama bir daha şans vermeyi düşünüyorum.

Hocam kesinlikle RDR 2 alın insanların %90’ından fazlası RDR 2 der. Şahsen ben Days gone’ı daha keyifli buluyordum çünkü RDR 2’nin başları aşırı yavaştı o yüzden sıkılmıştım ama bir daha şans vermeyi düşünüyorum.
Başları yavaş oyunun. Sen acele ediyorsun sadece. Oyun seni kendi içerisine sokmaya çalışıyor ilk saatlerde. Sonradan çok iyi açılıyor oyun.

Hocam kesinlikle RDR 2 alın insanların %90'ından fazlası RDR 2 der. Şahsen ben Days Gone'ı daha keyifli buluyordum çünkü RDR 2'nin başları aşırı yavaştı o yüzden sıkılmıştım ama bir daha şans vermeyi düşünüyorum.

Bende en başlarını crackli oynamıştım güzeldi alayım o zaman teşekkür ederim. (cracke destek yok)

Başları yavaş oyunun. Sen acele ediyorsun sadece. Oyun seni kendi içerisine sokmaya çalışıyor ilk saatlerde. Sonradan çok iyi açılıyor oyun.
Aslında oyunu başta ps4’de oynuyordum ve Türkçe olmadığı için cümleleri yarım anlıyordum. Şimdi PC’den alıp Türkçe yama ile oynamayı düşünüyorum. Hikayeyi tam anlamıyla anlarsam daha keyifli gelir umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı