Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir witcher 3 fanı ve geralt aşığı olarak konuşuyorum rdr2 bir şaheser, ama herkes beğenmek zorunda değil anlarım ama Arthur Morgan gibi bir karaktere başarısız bir oyun karakteri diyorsan kusura bakma ama oyunlardan pek anlamıyorsundur.
Kral ayıp olmasın diye disslike attım, yoksa yanlış anlama
Gerçi fikirlerine yakın durumdayım bende şu anda, RDR2'ye 2 kere başlayıp ilk 2 saati atlatamadan "sonra bakarıp deyip" kenara koymuştum. Şu karlı mekandan çıkamadım bir türlü.
Witcher'da iste 180 saat civarı oyun sürem var, ki 15TL olduğu zaman almıştım. Oynarken "ulan bu paraya bu oyun hayatımın en iyi yatırımlarından biri herhalde" dedirtmişti.
Ama şu RDR2 mevzusuna uygun zamanda tekrar başlayacağım, bu sefer o karlı mekanı geçeceğim her türlü...
Bu arada konu sahibi için de, Cyberpunk sana iyi gider hocam, hikayeli oyunu sana sevdirtebilir.