RDR2 vs Cyberpunk

m87995764

Decapat
Daha fazla  
Çok kararsız kaldım. Önümüz sonbahar indirimi var. RDR2 mi Cyberpunk mı kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi aynı türden oyun değiller bu arada. Karşılaştırma yapmak doğru değil ki karşılaştırma yapılacak benzerlikleri de yok.

RDR 2 hantal (Oynanış olarak çok ağır başlı olmasından ötürü) bir oynanışa güzel bir hikayeye sahip dünyası kovboy dönemleri için uygun dizayn edilmiş ve kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

Cyberpunk 2077 ise aksiyonu - gizliliği - hikayenin gidişatı bakımından çok daha rafine ve etkili bir oyun. Açık dünyasında çeşit çeşit araçlarla gezmek veya W3'de olduğu gibi ansızın bir köşede mevzuların dönmesi ve ufak tefek hikayeler içermesi. Müziklerinin efsane olması - 2077 yılı temasının hakkını verene nadir oyunlardan olması - şehrin gösterişliliği ve büyüklüğü. Bu oyun da kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

Bana kalırsa ikisini de deneyimleyin derim. Eğer ikisini de deneyimleme şansınız olmazsa bu yazdıklarıma göre çıkarımda bulunup ikisinden birisini seçebilirsiniz.

RDR 2 ile karşılaştırılabilecek bir oyun değil ancak tarz meselesi olayı değiştirir. Hızlı oyunları seviyorsan RDR 2 sana gitmez 60 70 saatlik dev bir oyun hikaye yavaş yavaş açılıyor. Bu yüzden Cyberpunk uyar ancak yavaş açılması bir sorun değilse ve ağır oynanıştan hoşlanıyorsan RDR 2.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı