RDR2 yamasında trojan çıktı

burakkmelih

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 5 ay öne falan RDR2 indirmiştim ve YouTube açıp bir tane de Türkçe yama bulayım dedim. O an dalgınlığıma gelmiş olacak adam "sizin bilgisayara niye virüs atalım?" deyince samimiyetine güvendim ve hiç VirusTotal'e falan atmadan indirdim kurdum ve çalıştı sorunsuz fakat şu an bu dosyayı yine masaüstümde görünce merak ettim ve VirusTotal'e attım dosyada trojan virüsü çıktı. Bir şey olur mu ne yapmam gerek? Ara sıra Görev Yöneticisi'ni detaylıca kontrol ediyordum 32 Bit dahil her şeye baktım hiç şüpheli bir şey yoktu.

Ekran görüntüsü 2025-02-17 192102.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-17 192110.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-17 192110.png
    148 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
EXE miydi?

RAR içerisinde EXE var sanırım, kurdum yazdığınıza göre. EXE olan ise Makine Çeviri olabilir. Makine Çeviri güvenilirdir.

Merhaba 5 ay öne falan RDR2 indirmiştim ve YouTube açıp bir tane de Türkçe yama bulayım dedim. O an dalgınlığıma gelmiş olacak adam "sizin bilgisayara niye virüs atalım?" deyince samimiyetine güvendim ve hiç VirusTotal'e falan atmadan indirdim kurdum ve çalıştı sorunsuz fakat şu an bu dosyayı yine masaüstümde görünce merak ettim ve VirusTotal'e attım dosyada trojan virüsü çıktı. Bir şey olur mu ne yapmam gerek? Ara sıra Görev Yöneticisi'ni detaylıca kontrol ediyordum 32 Bit dahil her şeye baktım hiç şüpheli bir şey yoktu.

Eki Görüntüle 2426170

False pozatif yüzde 99 çünkü virüs olsa 5 ayda illaki bir şekilde daha fazla av tarafından delected olurdu. Direkt oyun dosyalarına atılan bir yaması var zaten EXE kurmak sıkıntılı özellikle YouTube videosunun altına atılan çoğu EXE yaması zararlı içeriyor.

Eki Görüntüle 2426170
1 tane ne olduğu belirsiz av trojan olarak raporlamış false-positive

Technopat Haberler

Geri
Yukarı