RDR2 yan hesabımdaki save'i ana hesabımdaki oyuna atma

• Konuyu başlatan Emzik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.047
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RDR2 yan hesabımdaki save'yi ana hesabımdaki oyuna atmak istiyorum. Başka bir hesabımda %25 kadar hikayeyi bitirdim. Onu ana hesabıma nasıl uygulayabilirim? Oyuna girdim, yeni save başlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar Cloud'a kaydediliyor Save dosyaları. Oradan almayı bir deneyin.

Nasıl bulacağım orayı?

%USERPROFILE%\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\<user-id>\

Bu konumdaki Save'leri kopyalayın. Diğer hesaba geçince o hesabın user ID klasörüne yapıştırın.

Orayı nasıl buluyorum? Steam library de yok.

Kısaca belgelerim klasörü. :)

Doğru yere geldiysem 2 tane klasör var hangisi?
Üsttekinin içi ilk fotoğraftta alttakinin içi ikinci fotoğraftta.

Dosya Ekleri

• xd.PNG
    xd.PNG
    10 KB · Görüntüleme: 50
  • w.PNG
    w.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 44
  • s.PNG
    s.PNG
    8 KB · Görüntüleme: 38
Doğru yere geldiysem 2 tane klasör var, hangisi?
Onu siz anlayacaksınız. İçindeki saveleri ayrı ayrı kopyalayın. Tek tek kendi save'iniz hangisiyse onu kullanmak istediğiniz hesabın USER ID'sine kopyalayın.

Hangi USER ID hangi hesabın diye anlamak için de belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü tamamen silin ve sadece istediğiniz hesaba giriş yapın.

Onu siz anlayacaksınız. İçindeki Save'leri ayrı ayrı kopyalayın. Tek tek kendi Save'iniz hangisiyse onu kullanmak istediğiniz hesabın user ID'sine kopyalayın.

Hangi user ID hangi hesabın diye anlamak için de belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü tamamen silin ve sadece istediğiniz hesaba giriş yapın.

Tamam benim eski Save dosyasını buldum onun içindekileri yeni hesabımın içine mi atacağım ve sonra o eskiyi silecek miyim?
Onu siz anlayacaksınız. İçindeki Save'leri ayrı ayrı kopyalayın. Tek tek kendi Save'iniz hangisiyse onu kullanmak istediğiniz hesabın user ID'sine kopyalayın.

Hangi user ID hangi hesabın diye anlamak için de belgelerim klasöründeki Rockstar Games klasörünü tamamen silin ve sadece istediğiniz hesaba giriş yapın.

Yeni oluşturulanın içindekileri sildim. Eski Save'nin içindekileri yeni Save'in içine attım. Olmadı.

Yeni Save'yi silip eski Save'yi attığımda oyuna girdiğimde otomatik kendini siliyor ve yeni bir Save başlatıyor. @AJFA

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı