Çözüldü RDR2'de 40-45 FPS aralığında V-Sync açmak sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ultraslann1905

Decapat
Makaleler
1
RAM
16
Ekran kartı
Gtx 1650 mobile
İşlemci
İ5 10300H
Arkadaşlar sistemimi aşağıya yazdım. Bu sistemde ben 40-45 FPS arası alıyorum ve V-Sync ayarıda açık. Lakin bu ayar Hz değerim 60 FPS'de 40-45 FPS arası aldığım için V-Sync bunu 30'a sabitliyormuş yanlış bilmiyorsam. Ben V-Sync'i kapatmak istemiyorum çünkü tearing yani yırtılma oluyor; bu da göz zevkime uymuyor. Adaptive V-Sync, Fast V-Sync gibi ayarlar var Denetim Masası'nda. Bunları anlatıp hangisini açmalıyım, yazar mısınız? Veya başka çözüm önerileriniz var mı?

Çözüm
V-Sync sabitlemiyor 30'a yine kaç alırsan onu görürsün, oluşturulan kareleri monitörün yenilediği karelere senkronize ediyor. Genelde daha akıcı görünüyor ve yırtılmaları engelliyor. Dediğin seçenekleri de deneyip hangisinde daha akıcı geliyorsa onu kullanabilirsin.
V-Sync sabitlemiyor 30'a yine kaç alırsan onu görürsün, oluşturulan kareleri monitörün yenilediği karelere senkronize ediyor. Genelde daha akıcı görünüyor ve yırtılmaları engelliyor. Dediğin seçenekleri de deneyip hangisinde daha akıcı geliyorsa onu kullanabilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı