Çözüldü RDR2'de alttaki bar nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Oyuna yeni başladım, ekteki gibi bir şey var, milleti asıp kesiyorum diye mi böyle? Nasıl beyaza çekeriz bunu?

Dosya Ekleri

• 1749551322128.png
    1749551322128.png
    77,6 KB · Görüntüleme: 116
Çözüm
Bu bir onur sayaçı. Sizin yapmış olduğunuz hal ve hareketlerin sonucunda "- onur" veya "+ onur" alırsınız. Örneğin bir insanı öldürdüğünüzde ve lootladığınızda "-onur" alırsınız. Bunun düzeltme yolu ise insanların yanına yaklaşarak farenizde sağ tık basılı tutulu şekilde "Greet" yapmanızdır. İyi oyunlar dilerim.
Onurluluk barı, evet milleti asıp kestiğiniz için düşüp yükseliyor.

Bu bir onur sayaçı. Sizin yapmış olduğunuz hal ve hareketlerin sonucunda "- onur" veya "+ onur" alırsınız. Örneğin bir insanı öldürdüğünüzde ve lootladığınızda "-onur" alırsınız. Bunun düzeltme yolu ise insanların yanına yaklaşarak farenizde sağ tık basılı tutulu şekilde "Greet" yapmanızdır. İyi oyunlar dilerim.

Çözüm
Oyuna yeni başladım, ekteki gibi bir şey var, milleti asıp kesiyorum diye mi böyle? Nasıl beyaza çekeriz bunu?
Beyaza çekmeye çalışma bence doğal şekilde oyna etkisini gör. Kırmızıda öldürdüğün adamları lootladığında daha çok ödül çıkıyor beyazda ise satıcılar daha ucuza satıyor bir de NPC diyalogları biraz değişiyor beyaz veya kırmızı yapmaya uğraşmak saçma bence nasıl eğleniyorsan öyle oyna etkisini gör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı