Eskiden olan bir atım vardı yeni bir at alıp mı yapayım çünkü eski atımda değiştirsemde gitmedi.
Deniçem hemenHocam o zaman son çare karakterini öldürtmek, öldürünce gidecektir.
hocam yeni at istiyorsanız öldürücekseniz çare olarak arap atlarını bulmanızı tavsiye ederim.Deniçem hemen
Tamamdır bunuda deneyeçeğimhocam yeni at istiyorsanız öldürücekseniz çare olarak arap atlarını bulmanızı tavsiye ederim
Tamamdır bunu da deneyeçeğim.
Bro senden alah razı olsun uzun zamandır arıyodum çözümü teşekkürlerHocam o zaman son çare karakterini öldürtmek, öldürünce gidecektir.
Bro senden alah razı olsun uzun zamandır arıyordum çözümü teşekkürler.
Hocam atınızı öldürmeyin, hiçbir şey bilmeyen cahiller çözüm üretmeye çalışıyor bu nedir? O beyaz şey çadır, onu kaldıramazsınız eyerinizde otomatik takılı oluyor o. Sadece ahıra gidip özelleştirme seçeneklerinden rengini değiştirebilirsiniz. Yeni at almak içinde var olan atınızı öldürmenize gerek yok atınızın üstündeki eyeri h tuşu ile çıkarıp başka bir ata taktığınızda eyeri taktığınız at otomatik sizin oluyor.
Knk bu çadır olayını görünmez olarak ayarlayamıyoruz demiHocam atınızı öldürmeyin, hiçbir şey bilmeyen cahiller çözüm üretmeye çalışıyor bu nedir? O beyaz şey çadır, onu kaldıramazsınız eyerinizde otomatik takılı oluyor o. Sadece ahıra gidip özelleştirme seçeneklerinden rengini değiştirebilirsiniz. Yeni at almak içinde var olan atınızı öldürmenize gerek yok atınızın üstündeki eyeri h tuşu ile çıkarıp başka bir ata taktığınızda eyeri taktığınız at otomatik sizin oluyor.
Hocam atınızı öldürmeyin, hiçbir şey bilmeyen cahiller çözüm üretmeye çalışıyor bu nedir? O beyaz şey çadır, onu kaldıramazsınız eyerinizde otomatik takılı oluyor o. Sadece ahıra gidip özelleştirme seçeneklerinden rengini değiştirebilirsiniz. Yeni at almak içinde var olan atınızı öldürmenize gerek yok atınızın üstündeki eyeri h tuşu ile çıkarıp başka bir ata taktığınızda eyeri taktığınız at otomatik sizin oluyor.
Çözüldü o sorun ya denedik çok kez satmayı falan karakteri öldürünçe düzeldi bug du büyük ihtimalleFotoğrafa bakmadan söylemiştim atın arkasındaki şey bir hayvanın derisi, kasabın yanına atınla beraber girip satma sekmesine gel orada gözüken şeyleri sat gidecek.
Doğru çözüm olarak da işaretledimÇözüldü o sorun ya denedik çok kez satmayı falan karakteri öldürünçe düzeldi bug du büyük ihtimalle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.