Çözüldü RDR2'de atın arkasındaki bez kalkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RhasC

Centipat
Daha fazla  
RDR'de eyerin arkasında beyaz bir post benzer bir şey var ama bu post değil alamıyorum satamıyorum eyeri kaldırdım da beyaz şey yok oluyor. Bunu kaldırmak istiyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır bunu da deneyeçeğim.

Hocam atınızı öldürmeyin, hiçbir şey bilmeyen cahiller çözüm üretmeye çalışıyor bu nedir? O beyaz şey çadır, onu kaldıramazsınız eyerinizde otomatik takılı oluyor o. Sadece ahıra gidip özelleştirme seçeneklerinden rengini değiştirebilirsiniz. Yeni at almak içinde var olan atınızı öldürmenize gerek yok atınızın üstündeki eyeri h tuşu ile çıkarıp başka bir ata taktığınızda eyeri taktığınız at otomatik sizin oluyor.
Görsellere baktım o şey kurt postu kasaba gidip satın.

Son düzenleme:
Bro senden alah razı olsun uzun zamandır arıyordum çözümü teşekkürler.

Ne demek dostum çözüm olarak işaretlersen sevinirim diğer insanlarda yararlansın.

Hocam atınızı öldürmeyin, hiçbir şey bilmeyen cahiller çözüm üretmeye çalışıyor bu nedir? O beyaz şey çadır, onu kaldıramazsınız eyerinizde otomatik takılı oluyor o. Sadece ahıra gidip özelleştirme seçeneklerinden rengini değiştirebilirsiniz. Yeni at almak içinde var olan atınızı öldürmenize gerek yok atınızın üstündeki eyeri h tuşu ile çıkarıp başka bir ata taktığınızda eyeri taktığınız at otomatik sizin oluyor.

Aynen kardeşim çadır.

Knk bu çadır olayını görünmez olarak ayarlayamıyoruz demi

Fotoğrafa bakmadan söylemiştim atın arkasındaki şey bir hayvanın derisi, kasabın yanına atınla beraber girip satma sekmesine gel orada gözüken şeyleri sat gidecek.

Fotoğrafa bakmadan söylemiştim atın arkasındaki şey bir hayvanın derisi, kasabın yanına atınla beraber girip satma sekmesine gel orada gözüken şeyleri sat gidecek.
Çözüldü o sorun ya denedik çok kez satmayı falan karakteri öldürünçe düzeldi bug du büyük ihtimalle

Çözüldü o sorun ya denedik çok kez satmayı falan karakteri öldürünçe düzeldi bug du büyük ihtimalle
Doğru çözüm olarak da işaretledim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı