RDR2 de öyle bir problem var. Ben sorunu, belgeler klasöründeki (RDR2) settings içerisindeki ayarlar dosyasını silerek çözdüm. Eğer çözüm olmazsa system.xml dosyası içerisinden ayarları değiştirin.Arkadaşlar merhaba. RDR2 sürekli ayarları sıfırlıyor. DX12 yapıyorum yeniden başlatıyorum sıfırlanıyor Vulkan yapıyorum aynı. Yardımcı olacak var mı?
RDR2 de öyle bir problem var. Ben sorunu, belgeler klasöründeki (RDR2) settings içerisinde ki ayarlar dosyasını silerek çözdüm. Eğer çözüm olmazsa system.xml dosyası içerisinden ayarları değiştirin.
Deneyeyim hocam.
system.xml dosyasından değiştirip kaydettiğinize emin olun. O şekilde olması lazım.Deneyeyim hocam.
İşe yaramıyor hocam maalesef.
system.xml dosyasından değiştirip kaydettiğinize emin olun. O şekilde olması lazım.
Oyunun ayarlarını geforce üzerinden optimize ederseniz, yaptığınız ayar bozulur. Onu kullanmayın.Yapıyorum hocam ama nafile GeForce exden optimize et yapıp ardından tekrar deniyorum şu an.
Otomatik optimize kullanma oyunun bir kaç çok ağır ayarı var. Sana attığım videoya bakarak ayarlarını yap.Geforca ex de optimize et deyince ayarlar bozulmadı yaptım tekrardan kaydettim oldu ama bu sefer FPS 60-70 de geziyor normalde 100-120 arası alması gerekiyor hocam anlamadım bu illet oyunu.
Otomatik optimize kullanma oyunun birkaç çok ağır ayarı var. Sana attığım videoya bakarak ayarlarını yap.
Ayarları system.xml üzerinden değiştirip kayıt edin.Hocam işte ayarları yapıyorum yeniden başlatıyorum ayarlar sıfırlanıyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.