RDR2'de düşük GPU kullanımı

RPacK

Hectopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar bir süredir RDR2 oynuyorum. Sistem özelliklerine buradan bakabilirsiniz. Fotodanda görebileceğiniz gibi bu değerleri veriyor. Ayarları ne şekilde ellediysem de bu kullanımı arttıramadım. GPU 140 Watt'a kadar çıkabilirken maksimum 100W görüyor. Darboğaz olabilir mi bilen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu linkten oyun ayarlarıma bakabilirsiniz

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2024.08.29 - 13.25.45.69.png

Yok hocam laptop şu mantıkla çalışıyor: Kısıtlama kaç dereceyse o dereceye gelene kadar GPU'ya otomatik OC yapıyor o dereceye yaklaştığında yavaşça kısıyor frekansı. Eğer ben 80 derece kısıtlama koyarsam ve GPU 80 derece çalışıyorsa hiç OC yapmaz temel frekansta çalışır olayın kısıtlamayla alakası oldugunu düşünmüyorum.

Ve dediğinizi de denedim 87 derecede çalışırkende durum aynı kısıtlamayla çok alakası yok gibi.

Laptop kullanmadım o yüzden kullananlar kadar iyi bilemem fakat ben yine de kısıtlamayla alakası olduğunu düşünüyorum çünkü başka açıklaması yok.
Belki darboğazdandır.

Laptop kullanmadım o yüzden kullananlar kadar iyi bilemem fakat ben yine de kısıtlamayla alakası olduğunu düşünüyorum çünkü başka açıklaması yok.
Belki darboğazdandır.
Hocam laptoplar da parçalar darboğaz yapmayacak şekilde veya en az darboğaz yapacak şekilde seçilir ayrıca darboğaz gibi bir durum göremedim. İşlemci gayet rahat besliyor.

Hocam DLSS açık mı?
Ayrıca Vulkan kullanıyorsanız DirectX12 ile denermisiniz.

Hmm, peki Armoury Crate'de GPU Modu Ultimate mi seçili durumda Ultimate ise Standart yapıp dener misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı