RDR2 de 85-100 FPS arası FPS alırken şu an da 40-50 FPS alıyorum bir anda oldu. Çözümünü de bulamadım 6-7 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bilen varsa yardim edebilir mi?
Rtx 3050 AMD ryzen 6600 H sistem 1.5 yıl önce aldım laptopu termal macun değişmedim sdc 8 den 16 gb ram yaptımSistemin ne işlemcin ısınıyordur büyük ihtimalle.
Hiç bilmiyorum ekran kartını gördüğünü nerden anliycamBende 7800XT'var ilk oynadığımda alt Radeon ekran kartını gördüğünden ötürü FPS'im düşüktü. Oyunun doğru ekran kartını gördüğünden emin misin?
RTX 3050 AMD Ryzen 6600 h sistem 1.5 yıl önce aldım laptopu termal macun değişmedim sdc 8'den 16 GB RAM yaptım.
Hiç bilmiyorum ekran kartını gördüğünü nereden anlayacağım.
Bu olay driverların güncellendiğinden sonra yaşanmış olabilir mi?RDR2 de 85-100 FPS arası FPS alırken şu an da 40-50 FPS alıyorum bir anda oldu. Çözümünü de bulamadım 6-7 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bilen varsa yardim edebilir mi?
Olabilir kaç kere güncelleme geldi bios ta güncel herşey güncelBu olay driverların güncellendiğinden sonra yaşanmış olabilir mi?
RTX 3050 AMD Ryzen 6600 h sistem 1.5 yıl önce aldım laptopu termal macun değişmedim sdc 8'den 16 GB RAM yaptım.
Hiç bilmiyorum ekran kartını gördüğünü nereden anlayacağım.
Knk oda 0 da zaten bişey var bunda ama ne anlamadımAltta seçili olan ayarın 0 olması lazım. 1'deyse harici ekran kartını yani işlemciye gömülü olan GPU'yu kullanıyor demek oluyor. Ayarı 0 yap bir de öyle dene.
Eki Görüntüle 2491862
Kanka oda 0 da zaten bir şey var bunda ama ne anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.