Sürprizbozan RDR2'de hikaye nasıl ilerliyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Knk daha oyunun çok başındasın. Sana oyunun sonlarına doğru Para mı John mı tercihi gelicek Johnu seç. Bide onurlu ol eğer onursuz ölürsen Micah seni öldürüyor, onurlu olursan kendin ölüyorsun. Onuru yükseltmek için her gördüğün insana selam ver. Bide paran oyun ilerledikçe çok fazla olucak olabildiğince insanlara dağıt bu çok fazla onur arttırıyor.
Tüm oyunu anlattın be kanka ne anlamı kaldı şimdi :D

En son ki görevde onurunuz nasılsa ona göre ölümü etkiliyor. Şuan ki onurunuz etkilemiyor.
Hocam ben o görevi yapınca bir an Arthur biraz sonra ölecek sandım. Meğersem daha bayağı zamanı varmış bilmiyordum, sağ olun. Allahtan daha fazla spoiler yemedim bu konuda.

Açmayın abi böyle konular, zaten moralimiz bozuk birde üstüne Arthur ağlayacağım şimdi. Var hocam daha o olaya.
Şimdiden üzüldüm ya. Daha oyunun başından sevmiştim adamı :(

Knk daha oyunun çok başındasın. Sana oyunun sonlarına doğru Para mı John mı tercihi gelicek Johnu seç. Bide onurlu ol eğer onursuz ölürsen Micah seni öldürüyor, onurlu olursan kendin ölüyorsun. Onuru yükseltmek için her gördüğün insana selam ver. Bide paran oyun ilerledikçe çok fazla olucak olabildiğince insanlara dağıt bu çok fazla onur arttırıyor.
Micah falan demeseydiniz iyiydi hocam, o kadar ayrıntıya gerek yoktu sanki :D

Hocam ben o görevi yapınca bir an Arthur biraz sonra ölecek sandım. Meğersem daha bayağı zamanı varmış bilmiyordum, sağ olun. Allahtan daha fazla spoiler yemedim bu konuda.

Şimdiden üzüldüm ya. Daha oyunun başından sevmiştim adamı :(
Ama konudaki yorumlarla oyununuzun tadını kaçırdınız bence hocam, hiç gerek yoktu.

Ama konudaki yorumlarla oyununuzun tadını kaçırdınız bence hocam, hiç gerek yoktu.
Hocam çok bir spoiler yemedim aslında. Micah olayını falan zaten çoktan duymuştum oyuna başlamadan yedim bu spoilerı. Sadece daha geç ölüyormuş bilmeyip öğrendiğim tek bu.

Bu arada 80 dolar para bağışı yaptım, Valentine'a gidip 100 kişiye selam verdim. Sağda sürekli onur seviyesinin arttığı işareti çıkıyor ama zerre kıpırdamıyor. 7-8 kere toplamda çıkmıştır ama onur seviyem hala aynı.

Hocam çok bir spoiler yemedim aslında. Micah olayını falan zaten çoktan duymuştum oyuna başlamadan yedim bu spoilerı. Sadece daha geç ölüyormuş bilmeyip öğrendiğim tek bu.

Bu arada 80 dolar para bağışı yaptım, Valentine'a gidip 100 kişiye selam verdim. Sağda sürekli onur seviyesinin arttığı işareti çıkıyor ama zerre kıpırdamıyor. 7-8 kere toplamda çıkmıştır ama onur seviyem hala aynı.
Hocam biraz yavaş ilerliyor oynamaya ve sağda solda gördüğünüz insanlara yardım etmeye , iyi şeyleri seçerek yapmaya çalışın. Bazen size seslenen yardım isteyen insanlar olacak dolaşırken onlarla ilgilenin.

Oyun Arthur ile başlıyor ve onunla son buluyor. Ölümünden sonra sadece epilogue diye adlandırılan 5-10 saatlik görev zinciri daha devam ediyor. O bölümünde ilk oyundaki karakter olan John'nu yönetiyoruz. Ardından oyun tamamen seni açık dünyada serbest bırakıyor yan görevleri bitirebilmen için. Hem yeni yan görevler açılıyor John ile alakalı hem de Arthur'dan yapmadığın yan görevlere de devam edebiliyorsun.

Hocam biraz yavaş ilerliyor oynamaya ve sağda solda gördüğünüz insanlara yardım etmeye , iyi şeyleri seçerek yapmaya çalışın. Bazen size seslenen yardım isteyen insanlar olacak dolaşırken onlarla ilgilenin.
Hocam gazi denen bir adam vardı. Arkadaşım olur musun diye sordu, evet dedim onur seviyemin arttığı gösterildi sağda. Sonra sarılabilir miyim dedi evet dedim. Yine arttığı gösterildi. Bu tarz şeyleri yapabiliyorum da şu ormanda kurt saldırısına uğrayan bir adam var. Aynı olaya 2-3 kez denk geldim nedense. Birinde daha ne olduğunu anlamadan kurt geldi bana saldırdı. Ben kurtulamadan öldürdü. Bir sonraki denk gelişimde kurtu öldürdüm. Sonra kan kaybeden adama viski ver dedi oyun, ver dedim. Adam viskiyi attı ihtiyacım olan bu değil kan kaybediyorum dedi. Ne yapacağımı anlamadım, adam 15 saniye sonra öldü :D Bir türlü beceremedim onu yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı