Çözüldü RDR2'de işaretleyerek nasıl ateş edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

R3HAA

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tam açıklayamadığımın farkındayım, mouse tekerine basınca açılan Slow Motion bölümünde insanların düşmanın birden çok yerini işaretleyerek hızlıca ateş ettiğini gördüm. Bu nasıl yapılıyor?

Çözüm
Tam açıklayamadığımın farkındayım, mouse tekerine basınca açılan Slow Motion bölümünde insanların düşmanın birden çok yerini işaretleyerek hızlıca ateş ettiğini gördüm. Bu nasıl yapılıyor?

Q tuşuna basın düşmana bakarken Dead Eye ile.
Yani Slow Motion girdiğinde Q tuşuna basın işaretliyor, sol tıkla da işlemi uyguluyorsunuz.

Not: Bunu yapmak için Dead Eye seviyenizin 2 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam Chapter 2'den sonra açılıyor.

Yani Slow Motion girdiğinde Q tuşuna basın işaretliyor, sol tıkla da işlemi uyguluyorsunuz.

Not: Bunu yapmak için Dead Eye seviyenizin 2 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam Chapter 2'den sonra açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Oyun bitti yeni öğrendim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı