DLSS bir ölçekleme teknolojisi olduğu için kaliteyi ne kadar düşürüseniz çözünürlük o kadar düşer.Arkadaşlar oyunda DLSS'yi Ultra performansa aldığımda ağaçlarda aşırı şekilde görüntü bozulması oluyor. Sanırsam karıncalanma.
Rdr2'de mi oluyor sadece tüm oyunlarda mı ?Sanmıyorum. ne gibi bir sorun olabilir ki? Ayrıca Laptop'un kendi monitörü.
Sanırım Sadece RDR 2'de oluyor. Az önce Minecraft girdim orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Rdr2'de mi oluyor sadece tüm oyunlarda mı ?
DirectX12 yerine Vulkan deneyin. Bir de bazı ayarları gereksiz yere ultraya çekmişsiniz fps'nizden memnun değilseniz bu videoları izleyin:Sanırım Sadece RDR 2'de oluyor. Az önce Minecraft girdim orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Eki Görüntüle 2242897Eki Görüntüle 2242896Eki Görüntüle 2242895Eki Görüntüle 2242894Eki Görüntüle 2242892
@Bold Pilot Ayarlar bu şekilde.
DirectX12 yerine Vulkan deneyin. Bir de bazı ayarları gereksiz yere ultraya çekmişsiniz fps'nizden memnun değilseniz bu videoları izleyin:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.