6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 29 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar oyunda DLSS'yi Ultra performansa aldığımda ağaçlarda aşırı şekilde görüntü bozulması oluyor. Sanırsam karıncalanma.
Arkadaşlar oyunda DLSS'yi Ultra performansa aldığımda ağaçlarda aşırı şekilde görüntü bozulması oluyor. Sanırsam karıncalanma.
Çözüm Bold Pilot 29 Haziran 2024 641429 dedi: Arkadaşlar oyunda DLSS'yi Ultra performansa aldığımda ağaçlarda aşırı şekilde görüntü bozulması oluyor. Sanırsam karıncalanma. Genişletmek için tıkla... DLSS bir ölçekleme teknolojisi olduğu için kaliteyi ne kadar düşürüseniz çözünürlük o kadar düşer.
641429 dedi: Arkadaşlar oyunda DLSS'yi Ultra performansa aldığımda ağaçlarda aşırı şekilde görüntü bozulması oluyor. Sanırsam karıncalanma. Genişletmek için tıkla... DLSS bir ölçekleme teknolojisi olduğu için kaliteyi ne kadar düşürüseniz çözünürlük o kadar düşer.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #11 641429 dedi: Sanmıyorum. ne gibi bir sorun olabilir ki? Ayrıca Laptop'un kendi monitörü. Genişletmek için tıkla... Rdr2'de mi oluyor sadece tüm oyunlarda mı ? Artı 0 Eksi
641429 dedi: Sanmıyorum. ne gibi bir sorun olabilir ki? Ayrıca Laptop'un kendi monitörü. Genişletmek için tıkla... Rdr2'de mi oluyor sadece tüm oyunlarda mı ?
KS KS 6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 5 Temmuz 2024 #12 Bold Pilot dedi: Rdr2'de mi oluyor sadece tüm oyunlarda mı ? Genişletmek için tıkla... Sanırım Sadece RDR 2'de oluyor. Az önce Minecraft girdim orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. @Bold Pilot Ayarlar bu şekilde. Son düzenleme: 5 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: Rdr2'de mi oluyor sadece tüm oyunlarda mı ? Genişletmek için tıkla... Sanırım Sadece RDR 2'de oluyor. Az önce Minecraft girdim orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. @Bold Pilot Ayarlar bu şekilde.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #13 641429 dedi: Sanırım Sadece RDR 2'de oluyor. Az önce Minecraft girdim orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eki Görüntüle 2242897Eki Görüntüle 2242896Eki Görüntüle 2242895Eki Görüntüle 2242894Eki Görüntüle 2242892 @Bold Pilot Ayarlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... DirectX12 yerine Vulkan deneyin. Bir de bazı ayarları gereksiz yere ultraya çekmişsiniz fps'nizden memnun değilseniz bu videoları izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
641429 dedi: Sanırım Sadece RDR 2'de oluyor. Az önce Minecraft girdim orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eki Görüntüle 2242897Eki Görüntüle 2242896Eki Görüntüle 2242895Eki Görüntüle 2242894Eki Görüntüle 2242892 @Bold Pilot Ayarlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... DirectX12 yerine Vulkan deneyin. Bir de bazı ayarları gereksiz yere ultraya çekmişsiniz fps'nizden memnun değilseniz bu videoları izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 5 Temmuz 2024 #14 Bold Pilot dedi: DirectX12 yerine Vulkan deneyin. Bir de bazı ayarları gereksiz yere ultraya çekmişsiniz fps'nizden memnun değilseniz bu videoları izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayarları düzelttim şu anda daha iyi. ancak öncelik sorunum fps değil, oyundaki görüntü bozukluğu. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: DirectX12 yerine Vulkan deneyin. Bir de bazı ayarları gereksiz yere ultraya çekmişsiniz fps'nizden memnun değilseniz bu videoları izleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ayarları düzelttim şu anda daha iyi. ancak öncelik sorunum fps değil, oyundaki görüntü bozukluğu.