Hocam oyundan çık gir yaptım, gene yok.
Panter avladım, atım arthur hasta olduğu için ürkek davranıyor. RDR2 bize verdiği ders.
Evet, nasıl avlanıyorumHocam siz nasıl bir kralsınız yagerçekten çok sağ olun, çok teşekkürler. Attığınız ok geliştrilişmiş dimi?
Taktiksel ve profosyonel avlıyorsunuz hocamEvet, nasıl avlanıyorumGerçekte böyleyim
![]()
Taktiksel ve profesyonel avlıyorsunuz hocamtebrikler vallahi çok iyi, deniyorum.
Tebrikler hocam, başka sorum olduğunda sorabilir miyim?Sağ ol, RDR2 uzun zamanım var. Oyunu %100 bitirdim.
Hallederiz.Tebrikler hocam, başka sorum olduğunda sorabilir miyim?
Teşekkürler hocam, bir sorum daha var, kusura bakmayın yoruyorum sizi ama bu soru yorulucak bir soru değil.Hallederiz.
Teşekkürler hocam, bir sorum daha var, kusura bakmayın yoruyorum sizi ama bu soru yorulucak bir soru değil.
Ya ben Arap atı edindim de, yüksek bağlı atım ahır da kalıyor, Kamp'a getiremiyor muyum? Ahırdan almak istediğimde Arap atı ahır da kalıyor.
Atı almadan önce kayıdın duruyor ise olur. Yoksa olmaz maalesef. Yakaladığın Arap atını sat. Sonra kendi atına eyeri koy. Sonra git yine Arap atını yakala. Hangisine bineceksen onu eğer koy. Diğer seninle kalsın.
Hocam kafayı yediğim için tekrar size mesaj atma ihtiyacı bulundum, biliyorum biraz kafa yoruyorum özür dilerim.Atı almadan önce kayıdın duruyor ise olur. Yoksa olmaz maalesef. Yakaladığın Arap atını sat. Sonra kendi atına eyeri koy. Sonra git yine Arap atını yakala. Hangisine bineceksen onu eğer koy. Diğer seninle kalsın.
Hocam gerek kalmadı gibi bir şey, ben yanlışlıkla yüksek bağlı at ile trene kafa attım yanlışlıkla öldüneyse pek sorun değil Arap atı eğiticeğim, teşekkürler gene de.
Hocam kafayı yediğim için tekrar size mesaj atma ihtiyacı bulundum, biliyorum biraz kafa yoruyorum özür dilerim.
Kanada geyiğini ne ile öldürdüysem hep 2 yıldız olarak düşüyor, ne yapabilirim? Dükkanımdaki dürbünlü av tüfeği kilitli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.