RDR2'de neler yapılabilir?

beratinhoo

Femtopat
Daha fazla  
RDR2'de yeniyim, açıkçası biraz geç kalmış olabilirim ama ne yapabilirim? Bildiğiniz gizli silah yerleri var mı? Bölüm 2 veya 1 olması lazım. Tam harita yok elimde, ondan gidip bulabilir miyim emin değilim.

Oyunu bitirip mapde araştırma yapın hocam. Zaten bölüm 1-2de falan pek birşey bulamazsınız.

Map ne zamana açılır oyun ciddili beni çok içine çekiyor bunu değerlendirmem lazım çünkü her oyun beni sarmaz, ha bir de Epic Games 500e indirmiş GTA 5 RDR2'yi alın hocam.

Map ne zamana açılır oyun ciddili beni çok içine çekiyor bunu değerlendirmem lazım çünkü her oyun beni sarmaz, ha bir de Epic Games 500e indirmiş GTA 5 RDR2'yi alın hocam.

Hocam mapi ancak kendin atınla dolaşarak ya da bölüm bölüm ilerledikce açabilirsin haritada gözükmeyen kısımlara at sürerek oraları görebilirsin avcılık hoşuna gidiyorsa deriden kıyafet üretebilirsin avcıda onun yanı sıra oyun o kadar dolu dolu ki keşiş var meteor düşmüş bir alan kendini şeytan olarak tanıtan var bunun gibi daha fazlası.

Böyle ne yapılır ne yapmalıyım vb. şeklinde arama yaparsanız spoiler yersiniz. Böyle aksiyonlara gerek yok. Girin görevleri yapın, keşif yapın, yan görevleri yapın. Oyunda en iyi atı da alsanız en iyi silahı da alsanız hiçbir şeyin değişeceği yok ayın aynı seviyede kaliteli. Tadını çıkarın, aceleye getirmeyin.

RDR2'de yeniyim, açıkçası biraz geç kalmış olabilirim ama ne yapabilirim? Bildiğiniz gizli silah yerleri var mı? Bölüm 2 veya 1 olması lazım. Tam harita yok elimde, ondan gidip bulabilir miyim emin değilim.
Ana görev ve yan görevler ile ilerle zevk aldığın gibi oyna bitir, sonrasında hikaye bitince haritayı turlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı