A alpxie Picopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #1 İnidirimde 149TL'ye RDR2 aldım içinde. Direkt Online modu geliyor mu yoksa ayrı olarak Red Dead Online mi almak zorundayız?
İnidirimde 149TL'ye RDR2 aldım içinde. Direkt Online modu geliyor mu yoksa ayrı olarak Red Dead Online mi almak zorundayız?
Çözüm Oğuzhan Necip Şahin 25 Haziran 2022 Hayır almanıza gerek yok. Direkt olarak RDR 2 içerisinden Online girebilirsiniz.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 25 Haziran 2022 #2 Hayır almanıza gerek yok. Direkt olarak RDR 2 içerisinden Online girebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS A alpxie Picopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Hayır almanıza gerek yok. Direkt olarak RDR 2 içerisinden Online girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ayrı olarak almam gerekiyor diye biliyordum. Bir arkadaşım öyle söylemişti. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Hayır almanıza gerek yok. Direkt olarak RDR 2 içerisinden Online girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ayrı olarak almam gerekiyor diye biliyordum. Bir arkadaşım öyle söylemişti.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2022 #4 alpxie dedi: Teşekkür ederim. Ayrı olarak almam gerekiyor diye biliyordum. Bir arkadaşım öyle söylemişti. Genişletmek için tıkla... Sadece online alırsanız hikaye modunu ayrı almanız gerekiyor fakat normal oyunu aldıysanız ikisi de var içerisinde. Artı 0 Eksi
alpxie dedi: Teşekkür ederim. Ayrı olarak almam gerekiyor diye biliyordum. Bir arkadaşım öyle söylemişti. Genişletmek için tıkla... Sadece online alırsanız hikaye modunu ayrı almanız gerekiyor fakat normal oyunu aldıysanız ikisi de var içerisinde.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 25 Haziran 2022 #5 alpxie dedi: Teşekkür ederim. Ayrı olarak almam gerekiyor diye biliyordum. Bir arkadaşım öyle söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hayır almanıza gerek yok. Ayrı olarak satılan RDR Online, hikâye modunu yüklemek istemeyenler için sunuldu denilebilir. Artı 0 Eksi
alpxie dedi: Teşekkür ederim. Ayrı olarak almam gerekiyor diye biliyordum. Bir arkadaşım öyle söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hayır almanıza gerek yok. Ayrı olarak satılan RDR Online, hikâye modunu yüklemek istemeyenler için sunuldu denilebilir.
KS KS A alpxie Picopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #6 ItsAllGoodman dedi: Sadece Online alırsanız hikaye modunu ayrı almanız gerekiyor fakat normal oyunu aldıysanız ikisi de var içerisinde. Genişletmek için tıkla... Anladım denedim şimdi giriliyor teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Sadece Online alırsanız hikaye modunu ayrı almanız gerekiyor fakat normal oyunu aldıysanız ikisi de var içerisinde. Genişletmek için tıkla... Anladım denedim şimdi giriliyor teşekkür ederim.