RDR2'de suya batan eşya nasıl alınır?

SteeL_HeLL

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR2 de az önce avladığım efsanevi bizonun postu atla giderken suya düştü ve alamıyorum. Öyle bir battı ki hiçbir şey yapamıyorum nasıl alacağım? Boşuna mı avladım?

Red Dead Redemption 2 27.02.2023 19_10_19.png

Arap atı bulmaya giderken karşıma çıkmıştı. Atı da gördüm ama kayboldu. Onu arayacağım ama bunu almam gerek önce.

Arkadaşlar RDR2 de az önce avladığım efsanevi bizonun postu atla giderken suya düştü ve alamıyorum. Öyle bir battı ki hiçbir şey yapamıyorum nasıl alacağım? Boşuna mı avladım?

Eki Görüntüle 1684307

Arap atı bulmaya giderken karşıma çıkmıştı. Atı da gördüm ama kayboldu. Onu arayacağım ama bunu almam gerek önce.
İple çekmeyi denedin mi?

Almana da gerek yok aslında, otomatik kaydı yüklersen gelir, gelmezse zaten onu satmaya gideceğin yerde otomatik olarak atın üstüne geliyor diye hatırlıyorum. Gelmese bile onu bir kere aldın diye sayıyor oyun ve başlık falan ceket yaparken sıkıntı olmuyor yani kayboldu bitti gitti diye bir şey yok

@SteeL_HeLL Anlık kaldığın yerden devam edebilir Alt+F4 atınca. O yüzden en sağlıklısı eski oto kayıtlardan birine dönmek olur.
bir tane en son kaydettiğim savem vardı ama oyuna başladığımda üzerine bir daha kayıt yaptım ama olur galiba deneyeceğim.

Atı da kaçırdım zaten, kıyafet de almadım üşüyorum. En iyisi baştan başlamak :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı