Sürprizbozan RDR2'de yanlışlıkla son göreve girdim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KeremEmre24

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu anda onurum ortanın biraz daha solunda yani düşük sayılıyor sanırım. Onur yükseltmeye çalışıyorken sondan bir önceki görev olan “our best selves” görevine girdim ilerledim görev bitince direkt son görev olan “Red Dead Redemption” görevine geçiş yaptı. Şu anda Abigail'i kurtardım daha sonra Sadie ile onlar gitti. Ben şu an sinematikteyim arkada müzik çalıyor Dutch'ın sözlerini duyuyorum. Sanırım Micah'ın yanına gidiyorum ve onurum düşük olduğu için ne olacağını biliyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba nasıl çıkarım bu görevden böyle bitsin istemiyorum. (not: Oyunu kaydet çık yapmadığım için kayıtlı oyunlarda en erken “favored sons” görevi var ondan mı devam edeyim? “Our best selves” görevinden 2-3 önceki görev oluyor.)

Kaydet çık yapın. Son görevleri doğru dürüst yaparsanız çok iyi onur veriyor.

Doğru dürüst derken ne yapmalıyım.

Var mı ya da öneriniz onuru kolayca yükseltebileceğim.
Doğru dürüst derken görevleri iyi sonlu bitirmeniz gerekiyor. Thomas'ın ailesinden borç almaya gittiğinde her iki seçenekte de onur verir ancak üstüne de para verirseniz daha fazla onur alırsınız. Öte yandan Saint Denis'te sokakta gördüğünüz her kişiye selam verin. Ortlama 10 adamda onurunuz artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı