Yusuf Esen Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Ben Otis Miller + Calloway revolverı ve Lancaster + Semi Auto shotgun kullanıyorum.
Rav3nnd Decipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 462 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Temmuz 2025 #2 Yusuf Esen dedi: Ben Otis Miller + Calloway revolverı ve Lancaster + Semi Auto shotgun kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Volkanik tabanca + LeMat + Litchfield + Ben ok kullanıyordum siz istediğinizi alın. Nadir Av tüfeği Carcano Springfield Evans Yay En iyileri. Artı 0 Eksi
Yusuf Esen dedi: Ben Otis Miller + Calloway revolverı ve Lancaster + Semi Auto shotgun kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Volkanik tabanca + LeMat + Litchfield + Ben ok kullanıyordum siz istediğinizi alın. Nadir Av tüfeği Carcano Springfield Evans Yay En iyileri.
KS KS Yusuf Esen Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #3 Rav3nnd dedi: Volkanik tabanca + LeMat + Litchfield + Ben ok kullanıyordum siz istediğinizi alın. Nadir Av tüfeği Carcano Springfield Evans Yay En iyileri. Genişletmek için tıkla... Hocam ben schofield ile 500 fazla kill aldım o yüzden kullanıyorum hem çok dengeli. Artı 0 Eksi
Rav3nnd dedi: Volkanik tabanca + LeMat + Litchfield + Ben ok kullanıyordum siz istediğinizi alın. Nadir Av tüfeği Carcano Springfield Evans Yay En iyileri. Genişletmek için tıkla... Hocam ben schofield ile 500 fazla kill aldım o yüzden kullanıyorum hem çok dengeli.
Rav3nnd Decipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 462 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Temmuz 2025 #4 Yusuf Esen dedi: Hocam ben schofield ile 500 fazla kill aldım o yüzden kullanıyorum hem çok dengeli. Genişletmek için tıkla... Tabii zevk almak daha önemli en zevk aldığınız hangi silahlarsa onları da kullanabilirsiniz, ben kendi oyunumda istatistik en iyilerini kullanıyordum, onlardı da yazdım yukarıda, kendi zevkinize göre düzenleyip kullanın hocam. Artı 0 Eksi
Yusuf Esen dedi: Hocam ben schofield ile 500 fazla kill aldım o yüzden kullanıyorum hem çok dengeli. Genişletmek için tıkla... Tabii zevk almak daha önemli en zevk aldığınız hangi silahlarsa onları da kullanabilirsiniz, ben kendi oyunumda istatistik en iyilerini kullanıyordum, onlardı da yazdım yukarıda, kendi zevkinize göre düzenleyip kullanın hocam.