RDR2'den aldığım ekran görüntüleri

RDR2 oynanış olarak başarısız teknik altyapı ve hikaye bakımından başarılı bir oyun, oyunları hikayesi için oynayanlar sever oyunları oyun olarak sevenler sıkılır.

Merhabalar. Yeni konu açmayıp buraya yazayım. 3060ti ryzen 5 3600 32 ram sistemim var bu kalitede görüntü alamıyorum. Tüm ayarlar en sonda. Fps kampta 35 40 geri kalan yerlerdr açık alanlarda 50 70 arası değişiyor. Herşey güncel driverlar falan. Ancak problemi anlayan arkadaşlar var mı?

Yapmış olduğum bir rehber var RDR 2 FPS arttırma onu okuyun belki işinize yarar.
Merhabalar. Yeni konu açmayıp buraya yazayım. 3060ti ryzen 5 3600 32 ram sistemim var bu kalitede görüntü alamıyorum. Tüm ayarlar en sonda. Fps kampta 35 40 geri kalan yerlerdr açık alanlarda 50 70 arası değişiyor. Herşey güncel driverlar falan. Ancak problemi anlayan arkadaşlar var mı?

Hocam şu ayarları deneyebilir misiniz? Her grafik ayarını en sona çekmek her zaman mantıklı olmayabiliyor. DLSS de açabilirsiniz bu ayarlar ile birlikte.

• Texture Quality: Ultra
  • Anisotropic Filtering: 16x
  • Lighting Quality: Medium
  • Global Illumination Quality: Medium
  • Shadow Quality: High
  • Far Shadow Quality: Medium
  • SSAO: High
  • Reflection Quality: High
  • Mirror Quality: High
  • Water Quality: Custom
  • Volumetrics Quality: Custom
  • Particle Quality: Medium
  • Tesselation Quality: Ultra
  • TAA: High
  • FXAA: Off
  • MSAA: Off
  • Advanced Settings: Unlocked
  • Graphics API: Vulkan
  • Near Volumetric Resolution: High
  • Far Volumetric Resolution: High
  • Volumetric Lighting Quality: High
  • Unlocked Volumetric Raymarch Resolution: Off
  • Particle Lighting Quality: Medium
  • Soft Shadows: High
  • Grass Shadows: Medium
  • Long Shadows: Off
  • Full Resolution SSAO: Off
  • Water Refraction Quality: High
  • Water Reflection Quality: Medium
  • Water Physics Quality: 1/4
  • Resolution Scale: Off
  • TAA Sharpening: Off
  • Motion Blur: Off
  • Reflection MSAA: Off
  • Geometry Level of Detail: 5/5
  • Grass Level of Detail: 4/10
  • Tree Quality: Medium
  • Parallax Occlusion Mapping Quality: High
  • Decal Quality: Medium
  • Fur Quality: Medium
  • Tree Tesselation: Off

Hocam sonradan açılıyor mu bilmiyorum ama genelde aksiyon tarzı oyunları seviyorum. İlk bölümdeki düşman bölgesine baskın gibi. O tür görevler mi yoğun yoksa sıkıcı olan, kasabaya git gel görevleri mi?
Aslında işlerin koptuğu yerdesin oyun o kısımdan sonra daha fazla aksiyon barındırıyor.özellikle chapter 3 ten sonra daha yoğun aksiyon var
Fakat herkezede gelmez aslında bu oyun .
Biraz beklenti ve sabır işi diyebiliriz.
Ben 2 kez bitirmeme rağmen, çevremdeki insanlar çok çabuk sıkılp bırakmışlardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı