Oyunu 80 saat oynadım 2 haftada oynadım 80 saat ilk zamanlar eğlenceliydi hatta direkt işi gücü bırakıp oynuyordum ama şu an sarmıyor hiç. 2 aydır falan girmiyorum bile.
Osmanlı'lar gibi son gaz gidiyorum hocam ama şu an düşük onurdayım yüksek yapmam lazım bazen beni görenler direk sıkıyor herkes beni öldürmek istiyor yav.
Hocam aslında hikayesini aşırı beğendim. Fakat hem neredeyse sinema filmi izliyormuşum gibi daima ara sahneler hem de amele görevleri çok sıktı beni. Eğer biraz daha ilerleyince oyun açılıyorsa tekrar şans verebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam %15 civarında ara vermiştim.
Hocam aslında hikayesini aşırı beğendim. Fakat hem neredeyse sinema filmi izliyormuşum gibi daima ara sahneler hem de amele görevleri çok sıktı beni. Eğer biraz daha ilerleyince oyun açılıyorsa tekrar şans verebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam %15 civarında ara vermiştim.
Hocam oyunu ilk 2 saatten bırakırsanız oyun tabii size istediğinizi veremez yapmanız gereken tek şey arkanıza yaslanıp atmosfere kapılmak. İkinci bir şans verin derim.
Vallahi ilk dakikasından itibaren hiç sıkılmamıştım oynarken. Yalnız at sürerken artık bir yerden sonra Fast travel daha iyi gelmeye başlamıştı. Free ride yerine görevden göreve koşuyordum çoğunlukla.