fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #31 Lafonde dedi: 200 saatim var şu oyunda hala sıkılmadım. Sıkılanı da anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir çok insan haraç, ayı ve sıkıcı kasaba görevlerinden dolayı sıkılmıştır. Tabii herkesin kendi fikri.
Lafonde dedi: 200 saatim var şu oyunda hala sıkılmadım. Sıkılanı da anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir çok insan haraç, ayı ve sıkıcı kasaba görevlerinden dolayı sıkılmıştır. Tabii herkesin kendi fikri.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #32 Hocam haraç görevleri Arthur'un karakter gelişimi ile de alakalı. Neyse ben pek bir şey demeyim siz oynayın.
Hocam haraç görevleri Arthur'un karakter gelişimi ile de alakalı. Neyse ben pek bir şey demeyim siz oynayın.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 12 Ağustos 2024 #33 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunun en sevdiğim olayı sanırım bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunun en sevdiğim olayı sanırım bu.
fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #34 ezCAT dedi: Hocam haraç görevleri Arthur'un karakter gelişimi ile de alakalı. Neyse ben pek bir şey demeyim siz oynayın. Genişletmek için tıkla... Arthur'a çiftçi adama dediklerinden dolayı kinliyim hocam.
ezCAT dedi: Hocam haraç görevleri Arthur'un karakter gelişimi ile de alakalı. Neyse ben pek bir şey demeyim siz oynayın. Genişletmek için tıkla... Arthur'a çiftçi adama dediklerinden dolayı kinliyim hocam.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #35 Bir de oyunu oynarken açık dünyayı keşfetmeye çalışın 385 saat RDR 2 var bende. Belki benim bile bilmediğim easter eggler vardır. fordest dedi: Arthur'a çiftçi adama dediklerinden dolayı kinliyim hocam. Genişletmek için tıkla... Oynayın sadece hocam.
Bir de oyunu oynarken açık dünyayı keşfetmeye çalışın 385 saat RDR 2 var bende. Belki benim bile bilmediğim easter eggler vardır. fordest dedi: Arthur'a çiftçi adama dediklerinden dolayı kinliyim hocam. Genişletmek için tıkla... Oynayın sadece hocam.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 12 Ağustos 2024 #36 ezCAT dedi: Hocam haraç görevleri Arthur'un karakter gelişimi ile de alakalı. Neyse ben pek bir şey demeyim siz oynayın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: RDR2 Spoiler Geçenlerde oyunu tekrar bitirdim, az daha yine ağlayacaktım oyunun sonunda duygusallık o kadar kuvvetli ki, hele o müzik mahvediyor insanı.
ezCAT dedi: Hocam haraç görevleri Arthur'un karakter gelişimi ile de alakalı. Neyse ben pek bir şey demeyim siz oynayın. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: RDR2 Spoiler Geçenlerde oyunu tekrar bitirdim, az daha yine ağlayacaktım oyunun sonunda duygusallık o kadar kuvvetli ki, hele o müzik mahvediyor insanı.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #37 Sürprizbozan: rdr 2 spoiler Arthur öldükten sonra hayat bitti.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #38 Umarım bu konuda 50 bin üzerinde görüntülenme alır amin.
fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #39 ezCAT dedi: Bir de oyunu oynarken açık dünyayı keşfetmeye çalışın 385 saat RDR 2 var bende. Belki benim bile bilmediğim easter eggler vardır. Oynayın sadece hocam. Genişletmek için tıkla... Tavsiyenizle tekrar başladım. Görevler zevk vermeye başladı.
ezCAT dedi: Bir de oyunu oynarken açık dünyayı keşfetmeye çalışın 385 saat RDR 2 var bende. Belki benim bile bilmediğim easter eggler vardır. Oynayın sadece hocam. Genişletmek için tıkla... Tavsiyenizle tekrar başladım. Görevler zevk vermeye başladı.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 12 Ağustos 2024 #40 fordest dedi: Tavsiyenizle tekrar başladım. Görevler zevk vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı bölümdesiniz?
fordest dedi: Tavsiyenizle tekrar başladım. Görevler zevk vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı bölümdesiniz?