RDR2'den aldığım ekran görüntüleri

Rica etsem oyun içi 1-2 ekran görüntüsü atar mısınız menüden.
Türkçe yama olduğu için bazılarını bulamıyorum iyice karıştı ayarlar. En azından sıralamaya göre yaparım.

Chapter 3'e geldim. Yavaş yavaş güzel aksiyonlar var. Tabii sıkıcı görevler devam ediyor.

Hocam oyunu ilk 2 saatten bırakırsanız oyun tabii size istediğinizi veremez yapmanız gereken tek şey arkanıza yaslanıp atmosfere kapılmak. İkinci bir şans verin derim.

70 saatim var oyun övulduğü kadar iyi değil açıkçası evet hikâyesi oynanış tarzı iyi ama övulduğü kadar değil.

Hikaye ilerleyis aksiyonlar chapter 3'ten sonra basliyor chapter 3'e kadar durgun geciyor biraz. Sıkıcı diyorsan anime oynamaya devam edebilirsin.

Şu oyunun konularını görmekten midem bulandı artık. Fanları da ayrı bir kafa. Oyunu yapan baban değil bir şey değil bu savunma ne böyle? Adam sadece oyunu sıkıcı bulmuş, direkt git anime oyna demişsin. Bu izlenen bir şey oynanan bir şey de değil o cümleyi pek anlamadım. Açıkçası şöyle ergen kitleli çöp bir oyunu oynayacağıma anime izlerim daha iyi.

Ben ara sahnelerden çok sıkılıyorum ya o yüzden bıraktım oynamayı ilk yarım saatten sonra.

Ben ara sahnelerden çok sıkılıyorum ya o yüzden bıraktım oynamayı ilk yarım saatten sonra.
Hocam ara sahneler evet bazen sıkıcı ama hikayeyi anlamak için verilmiş. Arkadaşların dediği gibi ilk zamanlar aşırı sıkıcı şeyler var. Oyun sonradan açılıyor. Tekrardan deneyebilirsiniz.

Hocam ara sahneler evet bazen sıkıcı ama hikayeyi anlamak için verilmiş. Arkadaşların dediği gibi ilk zamanlar aşırı sıkıcı şeyler var. Oyun sonradan açılıyor. Tekrardan deneyebilirsiniz.
Yok ya ben genelde hikaye dayatan oyunlardan sıkılıyorum, belki bir ara açık dünyasını denerim mesela GTA 5'i saatlerce oynadım ama bir kere bile hikayesini bitirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…