RDR2'den aldığım ekran görüntüleri

Şu oyunun konularını görmekten midem bulandı artık. Fanları da ayrı bir kafa. Oyunu yapan baban değil bir şey değil bu savunma ne böyle? Adam sadece oyunu sıkıcı bulmuş, direkt git anime oyna demişsin. Bu izlenen bir şey oynanan bir şey de değil o cümleyi pek anlamadım. Açıkçası şöyle ergen kitleli çöp bir oyunu oynayacağıma anime izlerim daha iyi.

Onlara cevap vermeye gerek bile yok. Ben uğraşmak istemediğim için görmezden geldim kendisini.

Sanırım tek değilsiniz hocam. Biraz aksiyon arıyordum. Umduğumu bulamadım. 😕

Oyunda bal gibi aksiyon var oyun yarısına gelince daha çok içine çekiyor.

Şu oyunun konularını görmekten midem bulandı artık. Fanları da ayrı bir kafa. Oyunu yapan baban değil bir şey değil bu savunma ne böyle? Adam sadece oyunu sıkıcı bulmuş, direkt git anime oyna demişsin. Bu izlenen bir şey oynanan bir şey de değil o cümleyi pek anlamadım. Açıkçası şöyle ergen kitleli çöp bir oyunu oynayacağıma anime izlerim daha iyi.
anime izle o zaman kardeşim fan da değilim oyunu oynadım beğendim

Fanı olmaman toksik olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Oyunun kitlesinin çoğunu da sizin gibiler oluşturuyor. Her şeyi geçtim anime ne alaka? Oyun hakkında yorum yapıyoruz, anime izle diyorsun. Mantıklı bir açıklaman var mı?

Oyun normalde guzel kardesım sıkıcı gelmesı normal her oyunun her dakikası saracak diye bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı