RDR2’den nasıl keyif alabilirim?

Oyunda 210. saatteyim hâlâ oynuyorum taş gibi oyun oyunu bitirin öyle kötü deyin.

Ölünce sağ altta dirilme yazılarından hangisine tıklamak gerekiyor? Biri görevi yeniden başlat diyor diğeri de en son kayda git diyor herhalde. Ben görevi yeniden başlata tıkladım taa nereden başladı oyun.
Bir de hızlı kayıt ya da manuel kayıt var mı? Sürekli kaydetmek gerekiyor mu oyunu?

Görevi yeniden başlar demelisin
Görev esnasında otomatik kayıt yapmaz manuel kayıt da kilitli olur görev dışında manuel kaydediyorsunuz.

Ben de rdr2 beğenmedim diyince linç ediyorlar. çok yavaş bir oyun sürekli diyalog okuyup çevirmek zorundasın rdr2 çöptür nokta.
Yok ya beni linç etmedi kimse. Linç etselerdi muhtemelen soğurdum ben de biraz oyundan. Zevkler ve renkler tartışılmaz tadında yazdı herkes. Yardımcı oldular hatta sağolsunlar. En başta @Dean.308 olmak üzere. )

Biraz sık dişini oyna hikayeyi falan ama hala beğenmiyorsan sıkıyorsa nexusdsn rampage trainer indir ışınlan heryere.

Öncellikle şunu anlaman lazım. Bu oyun gerçekçiliğe yakın bir oyun. Eğer sen arcade oyunlar seviyorsan bu sana göre değil. Gerçekçilik seviyorsan o zaman bu oyunu kuralına göre değil kafana göre oynayacaksın. Örneğin göreve giderken deli gibi ATI sürmeyeceksin. Yavaş yavaş etrafı ve grafiklerin tadını çıkara çıkara ve yanından geçen insalara selam vererek göreve gitmelisin. Ve oyunun hikayesine odaklanmalısın. Oyun kısacası çok güzel. Tabii bittikten sonra sıkıyor. Oyun sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…