Paran öldüğün npc göre değişir. Silah gitmiyorOyunda çatışırken vs ölünce herhangi bir kayıp yaşanıyor mu silah, para olarak vesaire?
Paran öldüğün npc göre değişir. Silah gitmiyorOyunda çatışırken vs ölünce herhangi bir kayıp yaşanıyor mu silah, para olarak vesaire?
Teşekkürler dostum. Valla konunun başından beri yardımcı oluyorsun. Seni RDR2 rehberim ilan ediyorum. Bir sorum olursa seni etiketleyerek soracağım.Paran öldüğün npc göre değişir. Silah gitmiyor
Teşekkürler dostum. Vallahi konunun başından beri yardımcı oluyorsun. Seni RDR2 rehberim ilan ediyorum. Bir sorum olursa seni etiketleyerek soracağım.![]()
Görevi yeniden başlar demelisinÖlünce sağ altta dirilme yazılarından hangisine tıklamak gerekiyor? Biri görevi yeniden başlat diyor diğeri de en son kayda git diyor herhalde. Ben görevi yeniden başlata tıkladım taa nereden başladı oyun.
Bir de hızlı kayıt ya da manuel kayıt var mı? Sürekli kaydetmek gerekiyor mu oyunu?
Yok ya beni linç etmedi kimse. Linç etselerdi muhtemelen soğurdum ben de biraz oyundan. Zevkler ve renkler tartışılmaz tadında yazdı herkes. Yardımcı oldular hatta sağolsunlar. En başta @Dean.308 olmak üzere.Ben de rdr2 beğenmedim diyince linç ediyorlar. çok yavaş bir oyun sürekli diyalog okuyup çevirmek zorundasın rdr2 çöptür nokta.
Biraz sık dişini oyna hikayeyi falan ama hala beğenmiyorsan sıkıyorsa nexusdsn rampage trainer indir ışınlan heryere.Selam.
Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, RDR2’den keyif alamadığımı söylemek istiyorum. Bu oyun her yerde o kadar övülüyor ki bende mi bir sorun var diyorum.
Oyun o kadar ağır ki…
Resmen at sürme simülasyonu!
10 dakika oyunu gerçekten oynuyorsam, aksiyona giriyorsam 50 dakika at sürüyorum.
Nasıl keyif alacağım ben bu “şaheser” oyundan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.