Berk Count
Hectopat
Kötü bir şey demedim ki. At sürmek çok fazla sadece ve bence bir yere kadar da keyifli. Yanlış anladınız.Nasıl ulaşım yapacaksın at sürmeden? GTA da araba simülasyonu sayılıyor dediğinize göre.
Kötü bir şey demedim ki. At sürmek çok fazla sadece ve bence bir yere kadar da keyifli. Yanlış anladınız.Nasıl ulaşım yapacaksın at sürmeden? GTA da araba simülasyonu sayılıyor dediğinize göre.
Öyle kötü oluyor şahsen. Koskoca açık dünyada öyle oynayınca bir daralma ve gerilim geliyor bana.Hocam v tuşuyla atlardan kurtulabilir.
Oyunun kovboy açık dünya oyunu olduğunu düşünerek indirdiğini düşünüyorum. Bir zahmet at süreceksin açık dünya kovboy oyununda.
Kötü bir şey demedim ki. At sürmek çok fazla sadece ve bence bir yere kadar da keyifli. Yanlış anladınız.
Kesinlikle katılıyorum. Zorla güzellik gerçekten de olmuyor.Sevmediyseniz zorlamaya gerek yok.
Tamam fanboy kardeşim. Bir oyunun başlangıcı neden bu kadar yavaş başlamak zorunda? Şahsen o kadar oyun oynadım anlam veremediğim şeylerden biridir bu.
Oyunun başlangıcı biliyorum çok yavaş ortasında katılıyorum sana. Hemen de fanboy yaptın beni he çok istiyorsan demeye devam edebilirsin. At sürmenin temel mekanik olduğu bir oyunu alıp da diğer şeylerini hiç sayıp at sürme simülasyonu demek yapımcıya hakarettir.
Tamamda oyunun başında bir oyuncuya sadece bunu gösterirsen ortaya bu çıkar. Oyunun vuruş hissi çok hoşuma gitti ama kullanamıyorsun görevlerde bile at sürüyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.