The Virtuoso
Hectopat
Arkadaşlar atım öldü durduk yere kamp ateşinin başında. 15 dolara satın almıştım. Çok üzüldüm şu anda. Adı Gülbatur’du…
İşte bu gördüğüm en saçma düşüncelerden birisi. Online oyunlar olsun, AAA oyunlar olsun, platform oyunları olsun 2 saat içinde bir oyun "bir şeyler sunmalı" diye bir argüman olamaz. Oyunun içeriği ve hikayesi genişse saatlerinizi bırakmanız gerekir. Bırakmıyorsanız o sizin tercihinizdir ve hakkınızdır tabii.
Tamamda dostum mesela God of War oyunun ilk saatlerinde sunduğu boss savaşı sayesinde bir şey sunacağını gösteriyor sana. Veya Spider-Man'daki ilk oyunun sönük ama oyunun mekaniklerinin yumuşaklığı gösterildiği savaş olsun bunlar neler çıkacağının göstergesi. RDR2'ye kötü demiyorum zaten sadece oyunun ilk 14 saati bana bir şey sunmadı. Vuruş hissi falan çok beğendim ama doya doya kullandığım tek sekans bir kadın silah ustasının yanına gittiğimiz sekanstı. O da en fazla 10 dakikadır. Dediğim gibi oyuna kötü demiyorum oyunun başı yüzünden oyuna ısınamadım.
İki tane örnek vermişsiniz. Bu oyunların haritaları, NPC kaliteleri ve hikayeleri doğrusal yapıda olup size sunulan şekilde hareket edersiniz. RDR2 geniş bir açık dünyaya, çok çeşitli bir RP yapısına ve sayısız ayrıntıya sahip. Witcher 3, TES V: Skyrim gibi oyunlarla karşılaştırılabilir. Elma ile armut ayrımını yapmak lazım.Tamamda dostum mesela God of War oyunun ilk saatlerinde sunduğu boss savaşı sayesinde bir şey sunacağını gösteriyor sana. Veya Spider-Man'da ki ilk oyunun sönük ama oyunun mekaniklerinin yumuşaklığı gösterildiği savaş olsun bunlar neler çıkacağının göstergesi. RDR2'ye kötü demiyorum zaten sadece oyunun ilk 14 saati bana bir şey sunmadı. Vuruş hissi falan çok beğendim ama doya doya kullandığım tek sekans bir kadın silah ustasının yanına gittiğimiz sekanstı. O da en fazla 10 dakikadır. Dediğim gibi oyuna kötü demiyorum oyunun başı yüzünden oyuna ısınamadım.
İki tane örnek vermişsiniz. Bu oyunların haritaları, NPC kaliteleri ve hikayeleri doğrusal yapıda olup size sunulan şekilde hareket edersiniz. RDR2 geniş bir açık dünyaya, çok çeşitli bir RP yapısına ve sayısız ayrıntıya sahip. Witcher 3, tes v: Skyrim gibi oyunlarla karşılaştırılabilir. Elma ile armut ayrımını yapmak lazım.
E işte sende daha tam açıldığı kısımlara gelmemissin. Evet oyun aşırı yavaş başlıyor ama zaten hikayenin başladığı kısım büyük ve başarısız bir soygun sonrası kaçtığımiz yerden başlıyor. Sen böyle bir hikayeden bir anda soygun falan diye başlasam zaten daha saçma olurdu.
Skyrim'de 100 saatim var. Ve oyunun ilk başı yine alduin gibi bir bossu sunduğu zaman çok meraklanmıştım. Oyunun o geniş dünyası çok hoşuma gitmişti. Ama dediğim gibi oynamadığım bir oyuna kötü demem. Sadece oyuna 14.8 saatte içine giremedim ve girmek için çok uğraştım.
Sırf bu yorum için yarın sahura kadar uyumayıp oynayacağım. Eğer haklıysan sana çok teşekkür edeceğim.
Benim Skyrim'i 500 saatten fazla oynamışlığım var. Sizin RDR2 için at sürüyoruz dediğiniz yerleri ben Skyrim'de koşarak, atlayarak geçtim.Skyrim'de 100 saatim var. Ve oyunun ilk başı yine alduin gibi bir bossu sunduğu zaman çok meraklanmıştım. Oyunun o geniş dünyası çok hoşuma gitmişti. Ama dediğim gibi oynamadığım bir oyuna kötü demem. Sadece oyuna 14.8 saatte içine giremedim ve girmek için çok uğraştım.
Boşverin. Beyaz Arap Atı alın çok iyi. Ücretsiz özellikle. YT'a aratarak bulabilirsiniz nasıl alacağınızı.Arkadaşlar atım öldü durduk yere kamp ateşinin başında. 15 dolara satın almıştım. Çok üzüldüm şu anda. Adı Gülbatur’du…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.