RDR2'nin %40'ını geçtikten sonra anlık takılmalar oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

thesuatt

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, oyunun %40'ını yarıda bıraktıktan sonra öyle bir takılmalar donmalar oldu ki oyun zevkini yere serdi resmen. Sistemim kötü olsa eyvallah ama %40'ına kadar Ultra'da bal kaymak gibi oynadım. Çözümü var mıdır? Aklıma gelecek her şeyi denedim ama nafile, bilgisayardan oynuyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Save dosyalarını kaydettiği için olabilir mi?

Öncelikle sisteminizi ve oyun oynarken msi afterburner veya farklı bir yazılımla sistem değerlerini kontrol ederek SS'lerini atarbilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Sonradan Ekleme: Oyunda Strawberry gibi yerlerde optimizasyon sorunu var. FPS çok düştüğü için şiddetli kasma hissedebilirsiniz.

• Bu kasma her zaman mı oluyor yoksa belli bölgelerde mi oluyor?
  • V-Sync ve Triple buffering gibi ayarlar açık mı?
  • Directx12 / Vulkan hangisini kullanıyorsunuz?
Çözüm yolları;
  • Başlat "sağ tıkla > Ayarlar > Sistem > Monitör > Grafik Ayarları > Masaüstü Uygulaması > Gözat > RDR2.exe ve PlayRDR2.exe dosyasını ayrı ayrı ekleyip "Yüksek Performans" seçeneğiyle kaydedin.
  • RDR2.exe ve PlayRDR2.exe dosyalarını Sağ tıklayıp > Özellikler > Uyumluluk > "Tam Ekran İyileştirmelerini Devre Dışı Bırak"
  • Güç ayarlarını "Yüksek Performans" yapın.
  • Yerel Disk C'ye sağ tıklayın > Özellikle > Diski temizle > İndirilenler hariç hepsini seçin > Sistem Dosyalarını Temizle seçin > aynı şekil İndirililenler seçili olmasın > Tamam'ı seçin işlemin bitmesini bekleyin.
Donanım bilgisini ve oyun sırasında sistemin kullanım ve sıcaklık değerlerine bakarak farklı çözümler de deneyebiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…