RDR2'nin kırılmasına karşı tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu oyunu korsan oynayacak kadar emeğe saygısızlık olamaz. Bu oyun korsan oynanmayı hak etmiyor.

O insanlar da oyun oynayacak diye aç kalmak zorunda değil. Size ne oluyor?

Ben o kafada değilim. Ben uzun günler boyunca bir yazılımla uğraşmanın nasıl olduğunu biliyorum. Oyun yapanlar yıllarca uğraşıyor. Senin yıllarca uğraştığın şey insanların bedavaya getirmesini ister miydin?

Acayip sahiplenmişsin. Baban Rockstar Ceo'su mu? Seni gram alakadar etmez kimin ne yaptığı. Zararın yok karın da yok. Fanboyluk kadar gereksiz saçma bir şey görmedim. Ben hâlâ oyunu alamadım, crack te indirmem. 300 TL için bilgisayarımı madenci yapmam. Bekleyip, kupon ile Epic'ten almayı planladım. Parası olmayan crack indirir ona kimse laf edemez, hakkınız yok, parası olup vermeyenlere laf edersin. Peki, sen maddi durumunu nereden anlayacaksın? Şu "Zaten o oyunu kaldıracak bilgisayarı varsa alır." diyenlere şöyle bir bakış açısı sunayım, belki görmeyecek kadar kördürler. Adam birkaç yıldır çalışmış zar zor biriktirmiş almış. O adam da oyunlara para vermez, ona da kimse laf edemez.

O insanlar da oyun oynayacak diye aç kalmak zorunda değil. Size ne oluyor?
O zaman oynamayacaklar efendim. Markete gittiğinde "alamıyorum" bahanesiyle kıymayı çalmıyorsan oyunları da korsan indirmeyeceksin.
Sen istiyorsan indir, banane? Fikrimi belirttim, başkalarının ne yaptığı beni alakadar etmiyor.

Kimse arının gözünde nasıl göründüğüne bakmıyor. Insanlar cebine bakıyor. Sen gidip parasını vererek oynayabilirsin. Madalya takacaklar ya.
Bu arada oyunu kıranlar da emek veriyor.
Hak yeniyor burada. Benim gözümde karaktersizdir öyle insanlar ama indirmelerine bir şey diyemem. O zaman senin işine torpil yaparak gelse biri nasıl olur? Adam emek verdi sonuçta kendine torpil yaptırdı.

İnsanların ne yapacağına başkaları karışır olmuş. Korsan oyun indirmek yanlıştır dersin anlarım ama sen insanlara ''karaktersiz'' dersen hakaret etmiş olursun eğer bu şekilde konuşmak sorun olmuyorsa o zaman insanlarda forumda öyle konuşur.

İsteyen istediğini yapar kardeşim forumdaki 3-5 kişiden izin mi alacak? Ben RDR 2'yi korsan indirdim canım isteyince de oynayacağım size hesap mı vereceğim bir de? Komik gerçekten.

Hak yeniyor burada. Benim gözümde karaktersizdir öyle insanlar ama indirmelerine bir şey diyemem. O zaman senin işine torpil yaparak gelse biri nasıl olur? Adam emek verdi sonuçta kendine torpil yaptırdı.

O adam eğer parayla almayacaksa korsan kullanmasının üreticiye hiçbir zararı olmaz. Adam zaten almıyor, alamıyor.

O değil de şunu merak ediyorum.
Buradaki korsan karşıtı üyeler! Acaba bilgisayarında bulunan tüm yazılımları lisanslı ya da freeware mi kullanıyorlar?
Yanlış anlaşılmasın da bazılarının duyar kasması fazla geliyor bana.

Evet hepsi lisanslı, bunda ne var?

İnsanların ne yapacağına başkaları karışır olmuş. Korsan oyun indirmek yanlıştır dersin anlarım ama sen insanlara ''karaktersiz'' dersen hakaret etmiş olursun eğer bu şekilde konuşmak sorun olmuyorsa o zaman insanlarda forumda öyle konuşur. İsteyen istediğini yapar kardeşim forumdaki 3-5 kişiden izin mi alacak?
Almasın, istediğini yapsın. Benim kaybım yok sonuçta. Burada kul hakkı yeniyor zaten bunu bilip korsan indiren kişi kendine Müslümanım demesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı