Çözüldü RDR2'ye nasıl mod kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BayOcean

Hectopat
Daha fazla  
Oyundaki hasar verdiğinizde ekrana çıkan Hitmarkerlar'dan kurtulmak istiyorum. Hitmarker'ları kaldıracağım modu buldum fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
İlk önce Lenny's Mod Loader aracını kurmanız gerek modu oyuna tanıtmak için:
Lenny's Mod Loader

İlk önce Lenny's Mod Loader'ı silmeyeceğiniz bir yere kaydedin sonrasında içinde bulunan 'ModLoader' isminde ki dosyanın içinde bulunan herşeyi RDR2'nin bulunduğu yere atın.

Sonra oyunun içindeki lml dosyasının içine stream dosyasını oluşturun yeni klasör oluşturduktan sonra lml dosyasının içine oluşturduğunuz klasörün ismini stream olarak değiştirin.

En sonda ise lml/stream dosyasına hud_reticle.gfx dosyasını atın ve Lenny's Mod Loader ismindeki en başta ayıkladığınız dosyayı açın orada Mod Manager var onun içindeki exe dosyasını yönetici olarak açın, evet exe'yi yönetici olarak açmanız gerek kesinlikle normal şekilde açmayın. Bir defa exe'yi yönetici olarak açtıktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.

Not: Bu durum her mod kurulumunda neredeyse geçerlidir yani eğer bir mod lml (Lenny's Mod Loader) gerektiyorsa %90 bu şekilde kurulur geriye kalan %10'luk kısmın kurulumu başka şekilde. Mesela No Hair Growth modunu kurarken stream dosyasına değil direkt lml dosyasına atın ve yazımda bahsettiğim exe'yi yönetici olarak bir defa açın ve oyuna giriş yapın. İşlem tamamdır. Birde script hook gerektiren modlar oluyor onların kurulumu bir tık farklı onuda belirteyim.
Kusura bakma scripthook konusunda hiçbir şey anlamadım. Onun gerektiği modları tam olarak nasıl kurmamız gerekiyor?

Kusura bakma scripthook konusunda hiçbir şey anlamadım. Onun gerektiği modları tam olarak nasıl kurmamız gerekiyor?
Onun gerektiği modlar Nexus'ta yazar mesela Red Dead Freecam modunu kurmak isterseniz gerekli modlar (Requirements) kısmında Scripthook şeklinde diye belirtir ona göre indirirsiniz.

Dostum öncelikle çok teşekkür ederim yardımın için, şuanda Realistic Combat Overhaul kurmaya çalışıyorum ancak dosyayı direkt olarak lml dosyasının içine bıraktığımda herhangi bir şekilde çalıştıramadım. Overhaul modlarının nasıl kurulduğunu anlatabilirsen çok sevinirim.

Rica ederim. Ayrıca lml klasörüne Realistic Combat Overhaul modunu bırakın yine fakat sonda dediğim gibi ModManager.UI.exe'yi çalıştırın eğer mod son sürümlerle uyumluysa zaten direkt çalışır. ModManager.UI.exe'yi de Lenny's Mod Manager'ın içindeki ModManager klasörünün içinde bulabilirsiniz.

Not: ModManagerUI.exe'yi yönetici olarak başlatmak zorundasınız yoksa modlar çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…